Media

Παθολόγος αποκαλύπτει: «Ντροπιαστικό το χαρτί επιστράτευσης! Είχα δηλώσει εθελοντής»! video

Παθολόγος αποκαλύπτει: «Ντροπιαστικό το χαρτί επιστράτευσης! Είχα δηλώσει εθελοντής»! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Ντροπιαστικό» χαρακτήρισε το χαρτί της επιστράτευσης ο Παθολόγος Στέλιος Δερμιτζάκης κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του παρουσίας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον Ant1, ο οποίος όπως αποδεικνύει με έγγραφα είχε δηλώσει εθελοντής στις 10 Μαρτίου.

Ο κ. Δερμιτζάκης τόνισε ότι μόλις ο Ιατρικός Σύλλογος ζήτησε από όλα τα μέλη του να συνδράμουν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, παρόλο που δεν έχει ιδιαίτερο χρόνο αποδέχθηκε άμεσα την πρόσκληση. Στις 13:44 έλαβε απαντητικό email το οποίο έγραφε «Σας ευχαριστούμε, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών έχει παραλάβει την αίτησή σας επιτυχώς».

Self test κορονοϊού: Τι θα κάνετε αν βγείτε θετικοί; Όλα τα επόμενα βήματα (video)

Μετά από μία εβδομάδα, ο κ. Δερμιτζάκης που δεν είχε καμία ενημέρωση, κάλεσε στον Ιατρικό Σύλλογο και ζήτησε πληροφορίες για το τι ακριβώς γίνεται. «Βλέπω στα κανάλια ότι οι συνάδελφοί μου στα νοσοκομεία έχουν τεράστιο πρόβλημα και ζητάνε γιατρούς. Γιατί εγώ που έχω κάνει αίτηση δεν με καλείτε;», είπε ο ιατρός και η απάντηση που έλαβε σύμφωνα με τα λεγόμενά του ήταν «Ναι, ναι μην ανησυχείτε θα σας καλέσει κάποιος οπωσδήποτε, μην ανησυχείτε».

Αν’ αυτού εχθές το μεσημέρι ειδοποιήθηκε από μία αστυνομικό ότι έχει στα χέρια της το φύλλο πορείας του για επιστράτευση στο Νοσοκομείο «Σωτηρία». «Θα προτιμούσα χίλιες φορές να πάω σαν εθελοντής και όχι με φύλλο πορείας», είπε καταλήγοντας ο κ. Δερμιτζάκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X