Κοινωνία

Πάτρα: 64χρονος επιτέθηκε με σουγιά και τραυμάτισε ηλικιωμένο μέσα σε γηροκομείο

Πάτρα: 64χρονος επιτέθηκε με σουγιά και τραυμάτισε ηλικιωμένο μέσα σε γηροκομείο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα πρωτοφανές για ευγηρείο περιστατικό καταγράφηκε στα τέλη Αυγούστου στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο στην Πάτρα. Σύμφωνα με τον διευθυντή του ιδρύματος, ηλικιωμένος όρμηξε σε συνομίλικό του και τον τραυμάτισε με σουγιά, σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Την Τρίτη, είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία τελικά αναβλήθηκε για δεύτερη φορά, ενώ ο τρόφιμος ο οποίος είχε προκαλέσει το περιστατικό, έχει απομακρυνθεί από το Ευγηρείο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως με παρέμβαση εργαζομένων του Κωνσταντοπούλειου δεν συνέβησαν τα χειρότερα κατά τη διάρκεια του θερμού επεισοδίου στο ευγηρείο.

Το περιστατικό σύμφωνα με τη διοίκηση ήταν μεμονωμένο και αφορούσε σε προσωπική αντιπαράθεση δύο ατόμων. Το ευγηρείο φυλάσσεται επαρκώς σύμφωνα με τον διευθυντή του, ενώ υπάρχει και κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στους κοινόχρηστους χώρους.

Ο 64χρονος άνδρας που επιτέθηκε με μαχαίρι απομακρύνθηκε από το ευγηρείο, με τη συνδρομή της ασφάλειας του χώρου, ωστόσο ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να περιφέρεται στους εξωτερικούς χώρους του, προφανώς μετανοιωμένος για την πράξη του.

Πηγή: thebest.gr

Τραγωδία στην Κρήτη: Πνίγηκε 19χρονος στον Άγιο Νικόλαο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X