Κοινωνία

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά αδέρφια! Ζητήθηκε εκταφή για τη μικρή Τζωρτζίνα

Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά αδέρφια! Ζητήθηκε εκταφή για τη μικρή Τζωρτζίνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η οικογένεια Δασκαλάκη στην Πάτρα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, την ώρα που οι εξελίξεις για τους θανάτους των τριών παιδιών τους, διαδέχονται η μία την άλλη. Όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει η εκταφή της σορού της μικρής Τζωρτζίνας, σε μια προσπάθεια να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της. Δεν αποκλείεται να ζητηθεί κάτι ανάλογο και για τα δύο μικρότερα αδέρφια τους, που επίσης πέθαναν κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί και τεκμηριωθεί ιατρικά.

Θάνατος τριών αδελφών στην Πάτρα – Μαστοράκου: «Δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση»

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο θέμα του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, στην Πάτρα. Μετά την Εισαγγελική παρέμβαση για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για την υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών σε διάστημα τριών ετών και την ανάληψη της υπόθεσης από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έντονη ηταν φημολογία που είχε αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες, για το ενδεχόμενο εκταφής της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, φαίνεται πως σχετικό αίτημα διαβιβάστηκε με τις ίδιες πληροφορίες να αναφέρουν, ότι δεν αποκλείεται να ζητηθεί εκταφή και για τα αλλα δυο παιδιά, που πέθαναν τα προηγούμενα χρόνια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X