Κοινωνία

Πλήθος κόσμου στην πορεία ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις – Κλειστοί σταθμοί του Μετρό

Πλήθος κόσμου στην πορεία ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις – Κλειστοί σταθμοί του Μετρό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα, αφετηρία είναι τα Προπύλαια με πλήθος κόσμου να δίνει το «παρών».Αργότερα και συγκεκριμένα στις 20:00 το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει το δικό του συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Με συνθήματα όπως: «Οι διαδηλώσεις θα συνεχιστούν όσοι νόμοι και αν ψηφιστούν»«Κάτω τα χέρια απ’ τις διαδηλώσεις» και «Τέρμα πια στη σύγχρονη σκλαβιά το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά», οι μαζικές καθορισμένες προσυγκεντρώσεις Ομοσπονδιών, Συνδικάτων και φορέων που έχουν ήδη σχηματιστεί στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο του σημερινού συλλαλητηρίου ενάντια στο ν/σ περιορισμού των διαδηλώσεων, καταφθάνουν στο χώρο διεξαγωγής του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα.

Το πανό των Εργατικών Κέντρων, των Ομοσπονδιών και των Συνδικάτων αναγράφει «Η απαγόρευση των διαδηλώσεων δεν θα περάσει. Να αποσυρθεί το ν/σ έκτρωμα».

Συγκεκριμένα από τα Προπύλαια προς το Σύνταγμα πορεύονται, Ομοσπονδίες, Σωματεία και Επιτροπές Αγώνα εργαζομένων από τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, η ΟΒΣΑ και τα κλαδικά σωματεία αυτοαπασχολουμένων, οι Φοιτητικοί σύλλογοι, η ΟΓΕ.

Από το Μοναστηράκι, πορεύονται το Εργατικό Κέντρο Λαυρίου και Αν. Αττικής καθώς και μαζικοί φορείς από την περιοχή της Ανατολικής Αττικής, μαζικοί φορείς από τις συνοικίες του Πειραιά, του Βορείου Τομέα της Αθήνας, της Δυτικής Αθήνας και της Δυτικής Αττικής.

Και από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός, πορεύονται οι μαζικοί φορείς από τις συνοικίες του δήμου της Αθήνας, του Γαλατσίου, του Νοτίου και του Ανατολικού Τομέα της Αθήνας. Μάλιστα από τις 18:00 είναι κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό σε Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο, κατόπιν εντολής της ΕΛΑΣ.

Δείτε ακόμη:

Ακόμα δεν έχουν επιστραφεί από τους Τούρκους τα όπλα των Ελλήνων στρατιωτικών

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X