Θέμα

Ποιος ήταν ο 36χρονος που πνίγηκε στον Πειραιά – Ραγίζει καρδιές ο αδελφός του – Σοκ και οργή στον Αγιο Νικόλαο (βίντεο)

Ποιος ήταν ο 36χρονος που πνίγηκε στον Πειραιά – Ραγίζει καρδιές ο αδελφός του – Σοκ και οργή στον Αγιο Νικόλαο (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοκ και οργή στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου Λασιθίου για το έγκλημα στο Blue Horizon που κόστισε τη ζωή στον Αντώνη Καρυώτη. Ο αδελφός του Νίκος χωρίς περιστροφές είπε πως  «Αυτό είναι έγκλημα, είναι δολοφονία» και πρόσθεσε: «Τον αγαπούσε όλος ο κόσμος, όλος ο Άγιος Νικόλαος κι αυτό δεν είναι υπερβολή. Ρωτήστε όποιον θέλετε για τον αδερφό μου»,  είπε συντετριμμένος στην τοπική ιστοσελίδα  creta24.

Ο Νίκος μίλησε για τον αδερφό του με σπαρακτικό τρόπο, λέγοντας ότι «ήταν ένα παιδί που βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε σταθερή δουλειά, δεν είχε μάθει κάποια τέχνη, δεν είχε σπουδάσει, αλλά αγαπούσε τους πάντες και τους βοηθούσε».

Όπως είπε, ο αδερφός του είχε πάει στην Αθήνα για να δει φίλους του και ότι ταξίδευε συχνά.  «Αποκλείεται να μην είχε εισιτήριο. Πάντα πριν ξεκινήσει από την Κρήτη, είχε κόψει και το εισιτήριο της επιστροφής. Οι λιμενικοί μου είπαν ότι είχε λίγα ψιλά πάνω του, είχε αγοράσει εισιτήριο, πιστεύω».

Ο Νίκος ενημερώθηκε για τον θάνατο του αδερφού του στις τρεις τα ξημερώματα από λιμενικό στον Άγιο Νικόλαο.
Αναφορικά με τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας ο αδερφός του 36χρονου ανέφερε ότι τα είδε. «Αυτό είναι έγκλημα, είναι δολοφονία», δήλωσε.

Σοκ, οργή και αποτροπιασμός είναι τα συναισθήματα που κυριαρχούν στην κοινωνία του Αγίου Νικολάου Λασιθίου για τον βίαιο χαμό του 36χρονου Αντώνη Καρυώτη, χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά, κατά τον απόπλου του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Blue Horizon.

Ο άτυχος άνδρας ήταν μέλος πολύτεκνης οικογένειας του Αγίου Νικολάου, και ζούσε στις εργατικές κατοικίες της πόλης με τις αδερφές του. Ήταν μια πολύ οικεία μορφή στην τοπική κοινωνία και είναι χαρακτηριστικό ότι όλοι τον γνώριζαν με το μικρό του όνομα.. Ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος και καλόκαρδος που πάλευε για το μεροκάματο κάνοντας εξυπηρετήσεις σε καταστήματα της πόλης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρνος είχε μεταβεί στην Αθήνα για δουλειά και χθες το βράδυ θα επέστρεφε στην Κρήτη, με το πλοίο της γραμμής.

Ο άτυχος άνδρας βρήκε τραγικό θάνατο, προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο καράβι που ήταν έτοιμο να αναχωρήσει για Κρήτη. Παράλληλα, ήρθε στο «φως» σοκαριστικό βίντεο που δείχνει μέλη του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon να σπρώχνουν τον άνδρα και αυτός να πέφτει από τον καταπέλτη στη θάλασσα.

Το βίντεο που προκαλεί οργή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X