Κοινωνία

Ποιος ήταν ο αστυνομικός συντάκτης Γιώργος Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε

Ποιος ήταν ο αστυνομικός συντάκτης Γιώργος Καραϊβάζ που δολοφονήθηκε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Καραϊβάζ, ο οποίος έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας σήμερα το μεσημέρι, ήταν αστυνομικός συντάκτης στην εκπομπή του STAR «Αλήθειες με τη Ζήνα» και διαχειριστής της ιστοσελίδας bloko.gr.

«Μένοντας αδιαπραγμάτευτα πιστοί στα ιδεώδη μας, (το διαπιστώσατε άλλωστε μέσα από πολλές συγκρούσεις που όμως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ωφέλησαν εαυτούς και αλλήλους), αλλάζουμε όψη και κόψη προκειμένου να γίνουμε πιο “φιλικοί” στο αναγνωστικό κοινό, εκσυγχρονίζοντας το λειτουργικό πλαίσιο και θωρακίζοντας ακόμη περισσότερο από κακόβουλες επιθέσεις» έχει γράψει ο ίδιος στην ιστοσελίδα.

Στο παρελθόν ο κ. Καραϊβάζ είχε εργαστεί ως επικεφαλής του αστυνομικού ρεπορτάζ στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος είχε μιλήσει εκτενώς για την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1 στο «Αλήθειες με τη Ζήνα» του STAR, το οποίο όπως φάνηκε ήταν το τελευταίο του τηλεοπτικό «σπίτι».

Ο δημοσιογράφος έπεσε θύμα δολοφονικής ενέδρας στις 14:15 την Παρασκευή, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Οι δράστες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περίμεναν έξω από το σπίτι του, την ώρα που ο δημοσιογράφος επέστρεφε και μετά το δολοφονικό χτύπημα, τράπηκαν σε φυγή.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, δύο άτομα σε μοτοσικλέτα πυροβόλησαν τον δημοσιογράφο, χρησιμοποιώντας πιθανότατα σιγαστήρα.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X