Κοινωνία

Πολιτική Αεροπορία: Προσλαμβάνει 47 Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας χωρίς προκήρυξη και αίτηση!

Πολιτική Αεροπορία: Προσλαμβάνει 47 Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας χωρίς προκήρυξη και αίτηση!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην πρόσληψη 47 ΠΕ Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας από τους επιλαχόντες της Προκήρυξης 1Γ/2015 του ΑΣΕΠ, θα προχωρήσει η Πολιτική Αεροπορία.

Και μάλιστα χωρίς νέα προκήρυξη και χωρίς υποβολή νέας αίτησης.

Το σχετικό αίτημα της ΥΠΑ έγινε δεκτό από το ΑΣΕΠ κι έτσι η επιλογή των διοριστέων στις νέες θέσεις θα πραγματοποιηθεί ύστερα από τον έλεγχο των προσόντων, κριτηρίων και ιδιοτήτων των επιλαχόντων της εν λόγω προκήρυξης (1Γ/2015), βάσει των δικαιολογητικών που έχουν συνυποβληθεί με την αίτηση συμμετοχής τους στην διαδικασία και με τη σειρά που έχουν αυτοί στους πίνακες κατάταξης.

Ποια είναι τα προσόντα για τις θέσεις στην Πολιτική Αεροπορία

Προσόντα ή ιδιότητες που αποκτήθηκαν μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη του 2015 δεν εξετάζονται.

Η κατανομή των θέσεων αφορά τα αεροδρόμια της Αθήνας (12 θέσεις), της Κω (2 θέσεις), της Ρόδου (4 θέσεις), της Μυκόνου (10 θέσεις), της Σαντορίνης (10 θέσεις) και του Ηρακλείου Κρήτης (9 θέσεις).

Αξίζει να σημειωθεί πως οι υποψήφιοι που είχαν αρχικώς δηλώσει με την αίτηση συμμετοχής τους προτίμηση για τους Κρατικούς Αερολιμένες Ρόδου, Μυκόνου, Σαντορίνης και Ηρακλείου αντίστοιχα, (στους οποίους πλέον προκύπτουν θέσεις πολυτέκνων/τέκνων πολυτέκνων και τριτέκνων/τέκνων τριτέκνων που δεν προβλέπονταν στην αρχική προκήρυξη) και οι οποίοι τυχόν είχαν την ιδιότητα του πολύτεκνου/τέκνου πολύτεκνου ή τρίτεκνου/τέκνου τρίτεκνου έως και την 4/12/2015, ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των
ηλεκτρονικών αιτήσεων της Προκήρυξης 1Γ/2015, να υποβάλουν Υπεύθυνη δήλωση του ν.1599/1986 ότι διέθεταν την κατά περίπτωση ιδιότητα μέχρι την ως άνω ημερομηνία καθώς και τα απαιτούμενα για την απόδειξη των συγκεκριμένων ιδιοτήτων δικαιολογητικά-πιστοποιητικά.

Η προθεσμία

Η υποβολή των ανωτέρω γίνεται μέχρι και την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου μόνο ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, αναφέροντας «Δικαιολογητικά για τη διαδικασία των επιλαχόντων της προκήρυξης 1Γ/2015».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X