Κοινωνία

Πολύ κρίσιμη δίκη για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς

Πολύ κρίσιμη δίκη για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Οι πολίτες καλούνται να παρευρεθούν στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου) με τη διαδικασία να είναι δημόσια και ανοιχτή. Εντός της εβδομάδας η ολοκληρωμένη πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το θέμα.

Εκδικάζεται ενώπιον της 7μελούς σύνθεσης του Δ’ Τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσης κατά των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Η δίκη προκλήθηκε μετά την αίτηση ακύρωσης που κατέθεσε (από το 2018) η Ζωή Κωνσταντοπούλου μαζί με άλλα μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας και με αγωνιζόμενους ανθρώπους των κινημάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός ανθρώπου που έχασε την πρώτη κατοικία του από ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.

EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ

«Εάν γίνει δεκτή η αίτηση, τελειώνει ο εφιάλτης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών για εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας και δίνεται ένα νέο εργαλείο άμυνας απέναντι στα funds, που κατέστησαν παντοδύναμα μετά την πρόσφατη, πολλαπλώς προκλητική, απόφαση του Αρείου Πάγου», αναφέρει μεταξύ άλλων το κάλεσμα της «Πλεύσης Ελευθερίας» και της Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Οι πολίτες καλούνται να παρευρεθούν την Τρίτη (28/02), στις 9 το πρωί στο Συμβούλιο της Επικρατείας (Πανεπιστημίου). Η διαδικασία είναι δημόσια και ανοιχτή.

Στη δίκη θα παρασταθούν ως δικηγόροι για την υποστήριξη της αίτησης ακύρωσης η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, μαζί με ομάδα έγκριτων μαχόμενων νομικών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X