Κοινωνία

Ψευτογιατρός: Η στιγμή που ζητάει 45.000 ευρώ από ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας

Ψευτογιατρός: Η στιγμή που ζητάει 45.000 ευρώ από ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τη δράση του 66χρονου «ψευτογιατρού» που κατηγορείται ότι εξαπατούσε ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας.

Το Mega παρουσιάζει βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή που ο γιατρός ζητούσε μεγάλο χρηματικό ποσό για να τους βοηθήσει να θεραπευτούν από τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Συγκεκριμένα, ο γιατρός ακούγεται να λέει στην ασθενή με σκλήρυνση κατά πλάκας πως θα κάνουν στη Γερμανία κάποιες ειδικές εξετάσεις, οι οποίες κοστίζουν 25.000 ευρώ και μπορούν να δουν στον εγκέφαλο.

Ο γιατρός φέρεται να έλεγε στην ασθενή πως τα βλαστοκύτταρα που θα χρησιμοποιούσαν θα ήταν από έμβρυα.

«Κατάλαβε ότι την κοροϊδεύω αλλά συνεχίζει να μου δίνει χρήματα»

Περισσότερα στοιχεία για τη δράση του 65χρονου ψευτογιατρού δίνει το ημερολόγιό του, το οποίο φέρεται να εντόπισαν οι Αρχές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega, ο κατηγορούμενος φέρεται να κρατούσε σημειώσεις για τους ασθενείς και τις δήθεν πρωτοποριακές θεραπείες που τους χορηγούσε.

Σε μια εξ αυτών που αναφέρεται σε συγκεκριμένη ασθενή, ο 65χρονος φέρεται να έχει γράψει την εξής φράση: “Αυτή κατάλαβε ότι την κοροϊδεύω αλλά συνεχίζει να μου δίνει χρήματα”.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια χαρακτηριστική αναφορά του ψευτογιατρού που περιλαμβάνεται στο εν λόγω ημερολόγιο από το οποίο η Αστυνομία και οι δικαστικές αρχές έχουν αντλήσει πολλά στοιχεία για τους πελάτες-ασθενείς που είχε ο φυσικοθεραπευτής και τα ραντεβού που έκλεινε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X