Κοινωνία

Ρέντης: Η νέα εκδοχή που θα παρουσιάσει ο 18χρονος στον ανακριτή

Ρέντης: Η νέα εκδοχή που θα παρουσιάσει ο 18χρονος στον ανακριτή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θα διαφοροποιήσει την κατάθεσή του ο 18χρονος που κατηγορείται ότι τραυμάτισε τον αστυνομικό με ναυτική φωτοβολίδα την Πέμπτη που θα βρεθεί ενώπιον του ανακριτή Πειραιά.

Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Λύτρα, «δεν μπορεί να είναι σε θέση να γνωρίζει αν η δική του φωτοβολίδα είναι αυτή που τραυμάτισε τον αστυνομικό».
Σημειώνεται ότι μετά την αρχική ομολογία του 18χρονου, διαρροές απ’ την Αστυνομία ανέφεραν πως ο νεαρός κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι πριν απ’ την επίθεση είχαν βγει έξω απ’ το γήπεδο καθ’ υπόδειξη των επικεφαλής των χούλιγκαν και πως τους έδωσαν διάφορα αντικείμενα για να πετάξουν προς τις αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και ότι του έδειξαν πώς να ενεργοποιήσει τη φωτοβολίδα.
Επίσης, φέρεται να είπε πως όταν ενεργοποίησε τη φωτοβολίδα, την είδε να χτυπάει στο έδαφος και μετά τον αστυνομικό να γονατίζει. Στη συνέχεια –όπως κατέθεσε– ξαναμπήκε στο γήπεδο μαζί με άλλους χούλιγκαν.

Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών στρέφονται πλέον στον εντοπισμού του ατόμου που λειτούργησε ως ηθικός αυτουργός της επίθεσης, τροφοδοτώντας τους οπαδούς με τις φονικές φωτοβολίδες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X