Κοινωνία

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άρση τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου ζητά η ανακρίτρια

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άρση τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου ζητά η ανακρίτρια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με τη Ρούλα Πισπιρίγκου να βρίσκεται κρατούμενη στον Κορυδαλλό, η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την έρευνα ζητά την άρση του τηλεφωνικού και ηλεκτρονικού απορρήτου της κατηγορουμένης.

Η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα αναζητεί την άκρη του νήματος προκειμένου να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα τα οποία αφορούν μεταξύ άλλων και στον τρόπο που φέρεται να προμηθεύτηκε τη θανατηφόρα ποσότητα της κεταμίνης, για την οποία κατηγορείται ότι χορήγησε στην άτυχη Τζωρτζίνα.

Αν υπάρξουν στοιχεία από τις άρσεις, θα πρέπει να παραδοθούν στα χέρια των δυο εισαγγελέων που έχουν αναλάβει να ερευνήσουν τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι της κατηγορουμένης, στην Πάτρα, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 8 κινητά τηλέφωνα τα οποία μπαίνουν πλέον στο «μικροσκόπιο» για να ανακτηθούν τα δεδομένα τους, ακόμη κι αν δε λειτουργούν πλέον, προκειμένου να αναζητηθούν τα μηνύματα και τηλεφωνικές επικοινωνίες της 33χρονης.

Χρήσιμα στοιχεία όμως εκτιμάται όμως ότι θα εισφέρει και η ηλεκτρονική αλληλογραφία της Ρούλας Πισπιρίγκου για να διαπιστωθεί εάν πράγματι έψαχνε, μέσω διαδικτύου, να προμηθευτεί την κεταμίνη.

Στο πλαίσιο της ανάκρισης, άμεσα αναμένεται να κληθούν για να καταθέσουν ως μάρτυρες γιατροί και νοσηλευτές από το Καραμανδάνειο της Πάτρας, το Ωνάσειο αλλά και το Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού» όπου νοσηλεύτηκε η 9χρονη Τζωρτζίνα.

Επίσης, από το ανακριτικό γραφείο θα περάσουν οι συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πρώην σύζυγος της κατηγορούμενης, με την οποία δεν τον συνδέει τίποτα πια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X