Κοινωνία

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το στοιχείο που στηρίχτηκε ο εισαγγελέας για να την παραπέμψει για δολοφονία της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το στοιχείο που στηρίχτηκε ο εισαγγελέας για να την παραπέμψει για δολοφονία της Τζωρτζίνας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ενα στοιχείο πολύ σημαντικό σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ήταν αυτό που οδήγησε τον εισαγγελέα να προτείνει την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Αυτό προκύπτει από τα όσα συνέβησαν μέσα στο νοσοκομείο της Πάτρας  όπου η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν!

Οπως αποκάλυψε η εκπομπή Tlive στον Alpha, σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η κατηγορούμενη αφαίρεσε τη ζωή της κόρης της βάζοντας το χέρι της στο στόμα και στη μύτη, αφού προηγουμένως αφαίρεσε τη συσκευή ρινικού οξυγόνου και παλμικού οξυμέτρου που της είχαν χορηγηθεί κατά τη νοσηλεία της. Έτσι, εμπόδισε την αναπνευστική της λειτουργία προκαλώντας της καρδιακή ανακοπή.

Μάλιστα, στο συμπέρασμα αυτό κατέληξε ο εισαγγελέας λόγω ακριβώς αυτής της μυστήριας απουσίας των συγκεκριμένων συσκευών: Όταν μπήκαν στον θάλαμο του Καραμανδάνειου Νοσοκομείου οι γιατροί, παρατήρησαν ότι είχαν αφαιρεθεί αυτές οι συσκευές από τη Τζωρτζίνα, ενώ προηγουμένως η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μέσα.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου απάντησε στην κατηγορία αυτή λέγοντας: «Δεν γνωρίζω πως συνέβη αυτό, αλλά εικάζω ότι μετακινήθηκαν μόνα τους, όταν τραντάχθηκε το παιδί σε κρίση σπασμών. Κανείς δεν με ρώτησε από τους γιατρούς τότε που πήγαν αυτές οι συσκευές. Το ρινικό οξυγόνο ήταν απλά υποστηρικτικό και δεν καθόρισε τον θάνατό της».

Η εξήγηση αυτή δεν έπεισε τον εισαγγελέα που έκρινε υπεύθυνη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας τη Ρούλα Πισπιρίγκου, παραπέμποντάς της σε δίκη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X