Κοινωνία

Σάκης Αρναούτογλου: Ανοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες-Τι δείχνουν οι προβλέψεις για την Καθαρά Δευτέρα

Σάκης Αρναούτογλου: Ανοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες-Τι δείχνουν οι προβλέψεις για την Καθαρά Δευτέρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με ανοιξιάτικο καιρό τα επόμενα 24ωρα στην Ελλάδα και την θερμοκρασία να ανεβαίνει αισθητά. Σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί της Παρασκευής θα έχουμε λίγες συννεφιές στα βόρεια της χώρας και όσο πιο νότια τόσο θα είναι μεγαλύτερη η ηλιοφάνεια.

Από το μεσημέρι και μετά οι αραιές συννεφιές θα μεταφερθούν στα νότια και το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά με ομίχλες τα ξημερώματα στα ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στα κεντρικά θα φτάσει το μεσημέρι στους 17 βαθμούς, στους 11 με 16 στα βόρεια και στους 15 στα νότια.

Στην Αττική, από το πρωί θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια και το βράδυ τοπικές συννεφιές. Η θερμοκρασία από 4 έως 16 βαθμούς.

Στην Θεσσαλονίκη, το πρωί θα έχουμε ομίχλες και τοπικές συννεφιές και στη συνέχεια ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία από 1 έως 15 βαθμούς.

Το Σάββατο, θα έχουμε αραιές συννεφιές στα δωδεκάνησα αλλά δεν θα έχουμε φαινόμενα. Στην υπόλοιπη χώρα θα έχουμε αρκετή ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία στους 19 στα κεντρικά, στους 14 με 18 στα βόρεια και στους 17 στα νότια.

Την Κυριακή ηλιοφάνεια επίσης παντού και άνοδο της θερμοκρασίας καθώς στα κεντρικά θα φτάσει τους 20 βαθμούς στα βόρεια τους 17 με 19 και στα νότια τουτς 16.

Τη Δευτέρα, περισσότερα σύννεφα θα περάσουν στα ΒΑ της χώρας με ίσως λίγη βροχή. Η θερμοκρασία στους 18 στα κεντρικά ηπειρωτικά και στους 13 με 18 στα βόρεια. Στους 17 στα νότια.

Την Τρίτη, ο καιρός παραμένει ανοιξιάτικος με αρκετή ηλιοφάνεια και την θερμοκρασία στους 21 βαθμούς στα κεντρικά, στους 17 με 20 στα βόρεια και στους 17 στα νότια.

Από εκεί και πέρα ο καιρός δεν θα κρυώσει όσο ήταν τις προηγούμενες μέρες και ο καιρός θα είναι ήπιος. Αλλαγή, όμως, του καιρού θα έχουμε από 22 και 23 του μηνός στην χώρα μας, αλλά στις 24-25 Φεβρουαρίου θα έχουμε εκ νέου καλό καιρό και μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου υπάρχουν ενδείξεις για νέα άνοδο της θερμοκρασία, ενώ άλλα μοντέλα δείχνουν ότι θα μας επισκεφτούν ψυχρές αέριες μάζες από την Μαύρη Θάλασσα στην περιοχή μας.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X