Κοινωνία

Σατανιστική τελετή η αυτοκτονία στην Κεφαλλονιά;

Σατανιστική τελετή η αυτοκτονία στην Κεφαλλονιά;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προς την κατεύθυνση σατανιστικής τελετής δείχνουν τα ευρήματα στον τόπο που βρέθηκε νεκρός του ζευγάρι των τουριστών στην Κεφαλλονιά.

Οι αστυνομικές υπηρεσίας βρήκαν στον τόπο της διπλής αυτοκτονίας -είναι η επικρατέστερη εκδοχή αφού αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια- κεριά και ένα μενταγιόν πεντάλφα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του inkefalonia.gr.

Τα στοιχεία αυτά που βρέθηκαν στην ενοικιαζόμενη βίλα, ίσως να αποτελέσουν τα βασικά στοιχεία της λύσης της περίεργης και «σκοτεινής» υπόθεσης που έχει συγκλονίσει την Κεφαλονιά.

«Μυστήριο» ο θάνατος των δύο Γερμανών στην Κεφαλονιά- Διπλή αυτοκτονία «βλέπει» η ιατροδικαστής

Υπάρχει λοιπόν ένα πολύ σοβαρό ενδεχόμενο, το ζευγάρι που έχει (σύμφωνα με τη γνώμη της ιατροδικαστή Πατρών Αγγελικής Τσιόλα) ταυτόχρονα αυτοκτονήσει με μαχαίρι και φαλτσέτα, να συμμετείχε σε κάποια σατανιστική τελετή που οδήγησε και στην ταυτόχρονη αυτοκτονία του.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του  inkefalonia.gr. η ιατροδικαστής, έχει αποκλείσει την περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, θεωρώντας από τα ευρήματα στις σορούς, ότι το ζευγάρι αποφάσισε ταυτόχρονα και χωρίς τη συμβολή τρίτου προσώπου, να δώσει τέλος στη ζωή του, προσδιορίζοντας τον θάνατό του, την προπαραμονή της πρωτοχρονιάς.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα είναι η ταυτότητα του ζευγαριού, καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα που να πιστοποιούν κάτι. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ο άντρας είναι γερμανικής καταγωγής, 30 ετών περίπου και η γυναίκα βουλγαρικής καταγωγής, ηλικίας 25 έως 30 ετών περίπου. Περισσότερο «φως» στην υπόθεση θα δείξουν οι τοξικολογικές εξετάσεις του ζευγαριού και η νεκροτομή, καθώς οι δύο σoροί έφτασαν σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X