Κοινωνία

Σέρρες για έγκλημα στα Τέμπη: Μεγάλη συγκέντρωση στο γραφείο του Καραμανλή (βίντεο )

Σέρρες για έγκλημα στα Τέμπη: Μεγάλη συγκέντρωση στο γραφείο του Καραμανλή (βίντεο )
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την υποψηφιότητα του Κώστα Αχ. Καραμανλή στις εκλογές πραγματοποιήθηκε στις Σέρρες, καθώς ο ίδιος ήταν ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, όπου κατά τη θητεία του συνέβη το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών που στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους. Η οργή ξεχείλιζε σε βάρος του Κώστα Καραμανλή και της κυβέρνησης, με τη συγκέντρωση να διοργανώνεται από συγγενείς θυμάτων.

Το κάλεσμα για τη σημερινή συγκέντρωση απηύθυνε ο Σύλλογος Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών και η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στη συμβολή των οδών Ερμού και Κωνσταντίνου Καραμανλή, στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες και το βίντεο, στην πορεία η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, ενώ ξεκίνησαν τη διαμαρτυρία σιωπηλοί και στη συνέχεια φώναξαν σύνθημα «μαύρο, μαύρο στο Καραμανλή».

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ολοκληρώθηκε με την ανάγνωση των ονομάτων των 57 ατόμων που έχασαν τη ζωή τους στην κοιλάδα των Τεμπών στις 28 Φεβρουαρίου και με πορεία στους κεντρικούς δρόμους.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στις Σέρρες Κώστας Αχ. Καραμανλής την ώρα της συγκέντρωσης δεν βρίσκονταν στην πόλη αλλά περιόδευσε σε δήμους και κοινότητες του νομού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X