Κοινωνία

Σταύρο Μπαλάσκα πριν συλλάβεις τον…κοσμάκη δεν συλλαμβάνεις πρώτα τον καταδικασθέντα Παππά; video

Σταύρο Μπαλάσκα πριν συλλάβεις τον…κοσμάκη δεν συλλαμβάνεις πρώτα τον καταδικασθέντα Παππά; video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» μίλησε το πρωί της Παρασκευής 23 Οκτωβρίου ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., σχετικά με το πώς θα εφαρμοστούν τα νέα μέτρα στις «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές, την ώρα που το… κάζο Παππά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη!

«Οι αρνητές θα συλλαμβάνονται. Τα πράγματα άλλαξαν. Είναι ένα μεγάλο υγειονομικό θέμα. Ακούσαμε τα νέα μέτρα. Θα γίνονται προσαγωγές και θα έχουμε αυτόφωρα. Συνιστώ στους νέους να μην μαζεύονται στις πλατείες. Τα πράγματα έχουν αγριέψει. Έχουμε να κάνουμε με την υγεία του κόσμου.

«Γελοιοποιούνται»! «Πυροβολεί» ο ΣΥΡΙΖΑ για το «κάζο» με τον Χρήστο Παππά!

Εμείς θα δουλεύουμε χωρίς ρεπό, χωρίς ημερήσιες αναπαύσεις, χωρίς άδειες. Δεν γνωρίζω πώς θα μπορεί να μετακινηθεί κάποιος. Θα επανέλθουν νομίζω τα sms ή θα πρέπει να έχει κάποιο χαρτί που δικαιολογεί την παρουσία του έξω. Σε άλλη περίπτωση θα γίνονται προσαγωγές στα αστυνομικά τμήματα. Θα σκληρύνει πολύ η κατάσταση», είπε ο κ. Μπαλάσκας.

Σχετικά με το αν θα χρειάζεται μήνυμα ή κάποιο έγγραφο για να βγούμε έξω μετά τις δώδεκα, σημείωσε: «Σήμερα νομίζω θα γίνει ανακοίνωση και θα υπάρξουν διευκρινήσεις για όλα αυτά. Το θέμα θα είναι κατά τη διάρκεια της ημέρας, γιατί πλέον κανείς δεν θα μπορεί να κυκλοφορεί χωρίς μάσκα. Εκεί θα υπάρχουν πρόστιμα και παραβάτες».

Δείτε όσα είπε

Ο Μπαλάσκας που… γελούσε για πιθανή διαφυγή Χρυσαυγιτών και τώρα ψάχνει τον Παππά!

Να σταθούμε σε μια στιγμή που ο Σταύρος Μπαλάσκας… φυσάει και δεν κρυώνει! Πριν λίγες μέρες, ρωτήθηκε σε εκπομπή του Open αν υπάρχει περίπτωση να διαφύγει κάποιος από τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής.

Πώς αντέδρασε; Αρχικά… γέλασε! Ναι, καλά διαβάσατε, γέλασε. Και στην συνέχεια απάντησε: “Να διαφύγει; Ούτε μία στο τρισεκατομμύριο δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Αυτό σας το λέω κατηγορηματικά“!

Δείτε το βίντεο που… θα μείνει στην ιστορία

Ναι, να τηρηθούν τα μέτρα για τον κορονοϊό, απλά να υπάρχει και μια σοβαρότητα…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X