Κοινωνία

Στον Εισαγγελέα η Ρούλα Πισπιρίγκου – Ολοκληρώθηκε η πολύωρη απολογία της στην ανακρίτρια

Στον Εισαγγελέα η Ρούλα Πισπιρίγκου – Ολοκληρώθηκε η πολύωρη απολογία της στην ανακρίτρια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ολοκληρώθηκε η απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ αμέσως μετά η 33χρονη μεταφέρθηκε στο γραφείο του εισαγγελέα.

Στη συνέχεια ανακρίτρια και ο εισαγγελέας θα αποφασίσουν για την προφυλάκιση της κατηγορουμένης.

Υπενθυμίζεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε σήμερα στην ανακρίτρια στις 12:00 και η απολογία της ολοκληρώθηκε μετά από πέντε ώρες περίπου.

«Ιατρικό λάθος ο θάνατος της Τζωρτζίνας»

Νωρίτερα, η 33χρονη έσπευσε να αποδώσει τον θάνατο της Τζωρτζίνας σε ενδεχόμενο ιατρικό λάθος.

Η κατηγορούμενη παρέδωσε στην ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα απολογητικό υπόμνημα και αυτή την ώρα απολογείται με την παρουσία των δικηγόρων της  Κώστα Ζάρδα και Όθωνα Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη αρνήθηκε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ενώ θα επικαλέστηκε και την πιθανότητα λάθους των γιατρών.

Η 33χρονη φέρεται να περιγράφει στο υπόμνημα της ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14.30 το μεσημέρι αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10.

Σχετικά με την ανυπαρξία κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων, η κατηγορούμενη φέρεται να αντιτείνει πως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική και την παιδοχειρουργική.

Ανακοίνωση του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» για την κεταμίνη

Ουδέποτε χορηγήθηκε στη Γεωργία Δασκαλάκη «Κεταμίνη», είτε αυτούσια είτε σαν συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος, κατά τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού» αναφέρει η Διοίκηση του Νοσοκομείου σε ανακοίνωσή της.

Ειδικότερα η ανακοίνωση του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού έχει ως εξής:

«Σχετικά με αναφορές που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο 24ωρο ότι κατά τη νοσηλεία της ασθενούς Γεωργίας Δασκαλάκη στο Νοσοκομείο μας, έλαβε, από το ιατρικό ή το νοσηλευτικό μας προσωπικό, την φαρμακευτική ουσία “Κεταμίνη”, βεβαιώνουμε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στην μικρή ασθενή η ουσία αυτή είτε αυτούσια είτε σαν συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X