Κοινωνία

Συναγερμός στα Χανιά: Αυτή είναι η 29χρονη Γαλλίδα που αγνοείται

Συναγερμός στα Χανιά: Αυτή είναι η 29χρονη Γαλλίδα που αγνοείται
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πριν από δύο μέρες ήταν η πτήση για να επιστρέψει στην πατρίδα της -Διαστάσεις θρίλερ έχει πάρει η υπόθεση εξαφάνισης στα Χανιά της 29χρονης Γαλλίδας που αγνοείται και δεν έχει δώσει σημάδια ζωής από τις 24 Ιουνίου. Η τουρίστρια έπρεπε να έχει επιστρέψει στην πατρίδα της από τις 28 Ιουνίου και από χθες (29/6) οι αρχές στην Κρήτη πήραν σήμα και άρχισαν να την αναζητούν .

Η 29χρονη Γαλλίδα ήρθε μόνη της για διακοπές στην Κρήτη. Το αυτοκίνητο της κοπέλας εντοπίστηκε στον Κριό, ενώ στην τελευταία επικοινωνία που είχε από το κινητό της με μια φωτογραφία την οποία ανάρτησε σε ομάδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης «δήλωνε» πως ήταν στο Ελαφονήσι.

Η αγνοούμενη κοπέλα έκανε διακοπές μόνη της στα Χανιά, πήγε με αυτοκίνητο μέχρι τον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με πεζοπορία στο Ελαφονήσι.

Το αυτοκίνητό της βρέθηκε με GPS και βαλίτσα στο πορτ μπαγκάζ, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Χανιά: Αυτή είναι η αγνοούμενη γυναίκα

Σύμφωνα με το Flashnews, η 29χρονη, που έκανε διακοπές μόνη της στα Χανιά, πήγε με αυτοκίνητο μέχρι τον Κριό, όπου το άφησε και συνέχισε με πεζοπορία στο Λαφονήσι. Επίσης, αναφέρεται πως σε κείμενο το οποίο είχε γράψει σε φωτογραφία που είχε αναρτήσει από την περιοχή, ανέφερε πως περπατούσε τρεις ώρες. Ήταν η τελευταία φορά που έδωσε σημεία ζωής.

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X