Κοινωνία

Ταύρος: Ανοιξε η γη και κατάπιε 3 αυτοκίνητα

Ταύρος: Ανοιξε η γη και κατάπιε 3 αυτοκίνητα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ταύρος: Και ξαφνικά άνοιξε η γη και κατάπιε τρία αυτοκίνητα και μία κολόνα φωτισμού. Συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής στο πάρκινγκ του ηλεκτρικού σταθμού του Ταύρου.

Ο συγκεκριμένος χώρος στάθμευσης είναι ελεύθερος και εξυπηρετεί καθημερινά εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι αφήνουν τα οχήματα τους για να μεταβούν με τους συρμούς του ΗΣΑΠ σε διάφορα σημεία στην Αττική.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις έξι το απόγευμα. Κάτοικοι της περιοχής άκουσαν έναν εκκωφαντικό θόρυβο που προερχόταν από το υπαίθριο πάρκιγνκ του ηλεκτρικού σταθμού του Ταύρου. Όσοι περνούσαν από το πολυσύχναστο σημείο αλλά και όσοι βγήκαν στα μπαλκόνια τους είδαν πως το οδόστρωμα είχε υποχωρήσει , είχε ανοίξει ένας μεγάλος κρατήρας και είχαν πέσει μέσα τρία οχήματα που βρίσκονταν παρκαρισμένα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική αλλά και η αστυνομία προκειμένου να αποκλείσει την περιοχή. Παράλληλα έσπευσε και γερανός καθώς τα αυτοκίνητα ήταν με τη…μούρη μέσα στον κρατήρα και ήταν αδύνατο να μετακινηθούν με άλλον τρόπο.

Οι αιτίες αυτού του απίστευτου περιστατικού δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί αλλά κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν, πως έχουν εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα ενημερώσει τον Δήμο για ρωγμές στο έδαφος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X