Κοινωνία

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Πρώην διευθυντής της Ασφάλειας δείχνει ως «υπεύθυνη τη μητέρα»

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Πρώην διευθυντής της Ασφάλειας δείχνει ως «υπεύθυνη τη μητέρα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την προσωπική του άποψη αναφορικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα εξέφρασε σήμερα ο Χρήστος Ρουγκάλας, πρώην Διευθυντής Ασφάλειας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία.

«Εγώ έχω τοποθετηθεί εδώ και αρκετές ημέρες και έγραψα κάποια πράγματα (…). Εγώ είμαι βέβαιος ότι αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα των παιδιών» ισχυρίστηκε αρχικά.

«Δεν μπορεί να είναι όλα συμπτώσεις. Δεν γίνεται (…). Δεν υπήρχαν παθολογικά αίτια, αυτό είναι ξεκάθαρο από τους γιατρούς» υποστήριξε έπειτα ο ίδιος, μιλώντας στο Mega.

Υπογραμμίζεται, σε αυτό το σημείο, πως το παραπάνω δεν έχει διευκρινιστεί επισήμως.

Στη συνέχεια, είπε «ας ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν οι γείτονες», προσθέτοντας «να μιλήσει το γραφείο τελετών που είχε αναλάβει τις κηδείες των παιδιών, ποιος πλήρωσε για την καύση».

Σύμφωνα με τον κ. Ρουγκάλα, εκείνος ξέρει ποιο είναι το γραφείο τελετών και «ποιος πλήρωσε, αν υπήρχαν χρήματα γιατί βγαίνει από αναρτήσεις της (σ.σ. της μητέρας) ότι ευχαριστούν τα παιδιά που δουλεύουν ντελίβερι στην Πάτρα, γιατί έκαναν έρανο να τους δώσουν να κηδεύσουν τα παιδιά τους και μετά από έναν μήνα ο άντρας της πήγε και πήρε μοτοσυκλέτα και το ποστάριζε».

Όπως ισχυρίστηκε στο τέλος, «αν είναι αλήθεια ότι μαζεύονται στο σπίτι τους και τους φωνάζουν “δολοφόνους” και τέτοια, εγώ δεν συμφωνώ με τέτοιες τακτικές. Θέλω να προχωρήσει γρήγορα η έρευνα».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X