Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τη μητέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά τις κόρες της

Θεσσαλονίκη: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τη μητέρα που κακοποιούσε σεξουαλικά τις κόρες της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης των δύο αδελφών στη Θεσσαλονίκη από την ίδια τους τη μητέρα και τον σύντροφό της.

Το μεγαλύτερο από τα δύο κορίτσια, ηλικίας σήμερα 20 ετών, αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του και να αποκαλύψει τον εφιάλτη που ζούσαν, βλέποντας τη 15χρονη αδελφή του να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

«Τώρα σε αυτήν δεν αξίζει ο τίτλος “μητέρα”. Είναι σοκαριστικό αυτό που βλέπουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, με τον δημοσιογράφο Πέτρο Καρσιώτη να συμπληρώνει: «Στα 35 χρόνια που καλύπτω τέτοιο ρεπορτάζ δεν το έχω ξαναζήσει»

«Με έχει πιάσει ένα σφίξιμο στο στομάχι», πρόσθεσε η Καινούργιου.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στο MEGA, η 20χρονη κατήγγειλε μεταξύ άλλων ότι η μητέρα της, η οποία τη βίαζε, όπως και ο σύντροφός της, κατέστρεψε τη ζωή της ίδιας και της αδελφής της.

Από την πλευρά της, η 15χρονη αδελφή της εκμυστηρεύτηκε πως «υπήρχαν βράδια που δεν αντιδρούσα. Δεν μπορούσα να κουνηθώ όσο με κακοποιούσαν. Δεν μπορώ να συνεχίσω να ζω άλλο έτσι. Όταν της έλεγα ότι το σώμα μου μου ανήκει και δεν θέλω να μου κάνει αυτά τα πράγματα, εκείνη έλεγε ότι της ανήκω και ότι θα κάνω αυτό που θέλει. Την κλότσαγα, την έσπρωχνα, την παρακαλούσα να σταματήσει αλλά εκείνη συνέχιζε».

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε και ο δικηγόρος των δύο αδελφών, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα φρόντιζε να κρατά μακριά τη μία από την άλλη για να μην έχουν σχέση, ενώ αναφέρθηκε και στις εξελίξεις στην υπόθεση, η οποία έχει «κολλήσει» σε λιμνάζοντα νερά.

«Άρχισε να λέει κάποια πράγματα σε συγγενικό της πρόσωπο και στη συνέχεια κάλεσαν εμένα. Από τα πρώτα πράγματα που μου είπε κατάλαβα ότι η υπόθεση είναι πάρα πολύ σοβαρή, γι΄ αυτό της είπα να πάμε να καταθέσουμε στην Ασφάλεια στο τμήμα Ανηλίκων και να καταγγείλουμε όλα αυτά τα πράγματα», τόνισε αρχικά ο κ. Στυλιανός Θανασάρας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «δεν είναι μια απλή διαδικασία», καθώς «στα παιδιά, από τη στιγμή που η μεγάλη αδερφή είχε ζήσει ήδη κάποια πράγματα πρώτη, είχε ποτίσει μέσα ο φόβος».

«Όπως μού είπαν, η μάνα φρόντιζε να κρατά τη μία αδερφή μακριά από την άλλη για να μην έχουν σχέση. Ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο και ξεκινήσαμε χωρίς να το γνωρίζει η μικρή αδερφή. Η μεγάλη, από τη στιγμή που την είδε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, τρελάθηκε», πρόσθεσε.

Για το πού βρίσκονται τώρα τα κορίτσια, απάντησε ότι η μεγάλη αδελφή μένει πλέον μόνη της στο πατρικό γιατί «έφυγε και ο πατέρας και δεν ξαναγυρνάει, από δική του επιλογή γιατί τού είχε κάνει μήνυση για μια κάμερα που είχε σπίτι και κουράστηκε να ζει υπό το καθεστώς φόβου».

Ερωτηθείς, δε, αν υπήρχε περίπτωση να βιντεοσκοπούνται οι αποτρόπαιες πράξεις, απάντησε καταφατικά και γι΄ αυτό τον λόγο η μεγάλη αδερφή ζήτησε από την Ασφάλεια να πάρουν το καταγραφικό από το σπίτι.

Όσον αφορά στη μητέρα και τον σύντροφό της που κατηγορούνται για τη σεξουαλική κακοποίηση των δύο κοριτσιών, σημείωσε ότι εδώ και δέκα μήνες δεν υπάρχουν εξελίξεις στην υπόθεση, ενώ η ανακρίτρια παραιτήθηκε μάλιστα από την υπόθεση.

«Κάθε μέρα που περνάει γι’ αυτά τα παιδιά, είναι μία ακόμα ημέρα κόλασης», κατέληξε ο κ. Θανασάρας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X