Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 23χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη

Θεσσαλονίκη: Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του 23χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία του Άλκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φωτογραφίες του 23χρονου συλληφθέντα για την άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Οι φωτογραφίες του νεαρού με καταγωγή από την Αλβανία, προέρχονται από το 2019, καθώς είχε εμπλακεί και σε άλλη επίθεση ενώ μάλιστα εκκρεμούσε βάρος του δίκη.

Σύμφωνα με το MEGA, ο 23χρονος είχε μαχαιρώσει κι άλλο άτομο στο παρελθόν στο ίδιο σημείο, δηλαδή στον μηρό, αλλά το θύμα εκείνης της συμπλοκής, δεν έχασε τη ζωή του.

Επίσης ο 23χρονος ενεπλάκη και στα τραγικά επεισόδια που στιγμάτισαν τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ πριν από μερικά χρόνια στο θεσσαλικό κάμπο.

Ο 23χρονος φέρεται πως είναι ιδιοκτήτης του ενός από τα δύο αμάξια της επίθεσης του Άλκη και της παρέας του ενώ στη θέση του οδηγού αυτού του αυτοκινήτου έχουν βρεθεί κηλίδες αίματος, οι οποίες εξετάζονται από τα εγκληματολογικά και μένει να φανεί αν ανήκουν στον άτυχο 19χρονο.

Υπενθυμίζεται πως ο 23χρονος ομολόγησε, τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη μιας και παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν που έδωσε το χτύπημα που προκάλεσε τον θάνατο.

Ο συλληφθείς είναι οπαδός του ΠΑΟΚ και είναι μέλος του συνδέσμου που βρίσκεται στην Παλαιών Πατρών Γερμανού στη Θεσσαλονίκη και τον φερόμενο ως δράστη αναγνώρισε ένας από τους τραυματίες, φίλος του αδικοχαμένου Άλκη.

Δολοφονία 19χρονου – Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Η Ελληνική Αστυνομία επεσήμανε πως ο 23χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από «ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν».

Σε Σύνδεσμο Φιλάθλων αθλητικής ομάδας στο κέντρο της πόλης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

  • Αναδιπλούμενοι σουγιάδες,
  • Κράνη,
  • Βεγγαλικά χειρός,
  • Κροτίδες,
  • Διάφορα εργαλεία (φτυάρια, σφυριά, δικράνια κ.α.)
  • Μεταλλικοί σωλήνες,
  • Ξύλινα ρόπαλα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X