Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 20χρονη την οποία βίαζε η μητέρα της-“Από τον Ιανουάριο περιμένω βοήθεια”

Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει η 20χρονη την οποία βίαζε η μητέρα της-“Από τον Ιανουάριο περιμένω βοήθεια”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση των δύο αδελφών που κατήγγειλαν την ίδια τους τη μητέρα για σεξουαλική κακοποίηση, στη Θεσσαλονίκη, προκαλώντας αποτροπιασμό στο πανελλήνιο.

Μιλώντας στον ALPHA, o δικηγόρος των δύο κοριτσιών, Στυλιανός Θανασάρας, άφησε αιχμές για την κοινωνική υπηρεσία, σημειώνοντας ότι «δεν έχει ιδέα, όπως θα όφειλε, για την υπόθεση γιατί εκείνη είναι η αρμόδια και καταθέτει τις εκθέσεις της για να γίνουν και οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να προστατευτούν αυτά τα παιδιά».

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «η διαδικασία έχει ξεκινήσει από τον Ιανουάριο, δεν έγινε χθες ή προχθές. Έχουν πάει και τα δύο κορίτσια στην κοινωνική υπηρεσία και έχουν μιλήσει».

Από την πλευρά της, η 20χρονη αφού επιβεβαίωσε ότι δέχεται απειλές από τη μητέρα της, μετά την αποκάλυψη του εφιάλτη που ζούσε από την ίδια και τον σύντροφό της, ανέφερε ότι πήγε στην κοινωνική υπηρεσία και ζήτησε να βοηθήσουν την ίδια και την αδελφή της, ωστόσο «ακόμα περιμένω αυτήν τη βοήθεια».

«Άμα θεωρούν ότι το καλύτερο για την αδελφή μου είναι να πάει σε κάποιο ίδρυμα το δέχομαι. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν γιαγιάδες και παππούδες», τόνισε.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι «το ιδανικό για εμένα είναι να είμαι με την αδελφή μου», αποκαλύπτοντας ότι η γιαγιά της, από την πλευρά του πατέρα της, όταν έμαθε αυτά που συμβαίνουν το μόνο που βρήκε να πει ήταν «να γυρίσετε πίσω στη μάνα σας».

«Ήταν η αδελφή μου γονατιστή και περιέγραφε όλα όσα έχουμε περάσει και εκείνη είπε αυτό: να γυρίσουμε πίσω. Θα ήθελα να νιώσω ασφαλής και να είμαι μαζί με την αδελφή μου», είπε.

Σημειώνεται ότι η 20χρονη μένει πλέον μόνη της στο πατρικό της, ενώ η 15χρονη αδελφή της στη θεία της.

Καταλήγοντας, ο δικηγόρος των κοριτσιών σημείωσε ότι «είναι λογικό να προτείνει κάποιος ίδρυμα από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος συγγενής να ζητήσει την επιμέλεια».

«Το βασικότερο είναι να μπορούν να λειτουργήσουν οι Αρχές από μόνες τους και σωστά. Μόνο τότε θα υπάρχει ασφάλεια και για τα παιδιά. Όταν αντιμετωπίζουν όμως γραφειοκρατία, δεν μπορούν να βρουν το θάρρος και να μιλήσουν για όλα όσα τους συμβαίνουν και βιώνουν. Αυτό αφορά σε όλα τα παιδιά», είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X