Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη

Θεσσαλονίκη: Βίντεο-ντοκουμέντο από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοκάρει το βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.

Το thestival.gr έδωσε στο φως της δημοσιότητας τις πρώτες εικόνες αμέσως μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε ο άτυχος νεαρός και οι δύο φίλοι του.

Στο συγκλονιστικό βίντεο φαίνονται οι δράστες της επίθεσης, που μόλις έχουν χτυπήσει και μαχαιρώσει την παρέα του Άλκη, να τρέχουν για να διαφύγουν με τα δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν για να προσεγγίσουν την περιοχή της Χαριλάου.

Στα πρώτα δευτερόλεπτα του ντοκουμέντου διακρίνονται έξι από τους δράστες καθώς οπισθοχωρούν και κατευθύνονται σε ένα λευκό και ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Επιβιβάζονται στα δύο οχήματα και κακήν κακώς τρέπονται σε φυγή καθώς στη συνέχεια του βίντεο φαίνονται περαστικοί που έχουν αντιληφθεί την επίθεση και τους κυνηγάνε για να τους σταματήσουν.

Στο τέλος του βίντεο τα δύο Ι.Χ. χωρίζονται και διαφεύγουν σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις, με το μαύρο όχημα μάλιστα, μέσα στον πανικό να στρίβει και να μπαίνει ανάποδα σε έναν μονόδρομο.

Λίγη ώρα αργότερα, ο 19χρονος Άλκης αφήνει την τελευταία του πνοή.

Νωρίτερα σήμερα, οι αστυνομικές Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε 23χρονο με καταγωγή από την Αλβανία που φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας του Άλκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sputnik, ο συλληφθείς φέρεται να αναγνωρίστηκε από τους τραυματίες και είναι συνδεσμίτης στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ της Θεσσαλονίκης με διεύθυνση Παλιών Πατρών Γερμανού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X