Κοινωνία

Θλίψη στην Πυροσβεστική: Πέθανε 43χρονος που επιχειρούσε στη φωτιά της Χίου

Θλίψη στην Πυροσβεστική: Πέθανε 43χρονος που επιχειρούσε στη φωτιά της Χίου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανείπωτος θρήνος στην Πυροσβεστική μιας και σήμερα άφησε την τελευταία του πνοή ο 43χρονος ομαδάρχης του πεζοπόρου τμήματος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με έδρα τη Χίο, Αρχιπυροσβέστης, Χ.Μ.

Στην ανακοίνωση του Σώματος, επισημαίνει πως το τραγικό συμβάν συνέβη κατά τη διαδικασία φύλαξης και τη συσκευασία σωλήνων πυρκαγιάς, στην περιοχή Κατάβαση Χίου που είχε παραδοθεί στις φλόγες πριν από μερικά 24ωρα.

Εκείνη την ώρα, ο 43χρονος αισθάνθηκε αδιαθεσία και διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τέλος, για τις συνθήκες και τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατό του θα διενεργηθεί προανάκριση και Ένορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ).

Σύμφωνα με το politischios.gr, ο αρχιπυροσβέστης ήταν πατέρας δύο παιδιών και όταν αισθάνθηκε ενόχληση, έσπευσε άμεσα στο σημείο η γιατρός της περιοχής.

Ωστόσο, καταγγέλλει πως ο 43χρονος έπρεπε να περιμένει ασθενοφόρο από τη Χίο για αρκετή ώρα, ελλείψει οδηγού ασθενοφόρου στο πολυδύναμο Ιατρείο της Βολισσού, κάτι που φαίνεται να συνέβαλε στον θάνατό του.

Ο ένας και μοναδικός εθελοντής οδηγός του ασθενοφόρου της Βολισσού, βρίσκονταν στα Καρδάμυλα με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κανείς να οδηγήσει το όχημα, ενώ γίνεται λόγος για τραγικές ευθύνες της πολιτείας, με υποστελέχωση του ΕΚΑΒ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X