Κοινωνία

Θρίλερ με το πνιγμό του 6χρονου κοριτσιού στην Κορινθία

Θρίλερ με το πνιγμό του 6χρονου κοριτσιού στην Κορινθία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Περίεργα και μυστήρια πράγματα στην υπόθεση με τον πνιγμό του 6χρονου κοριτσιού. Ο πατέρας δήλωσε ότι φόρεσε σωσίβιο στο κοριτσάκι για να κολυμπήσει, καθώς και ότι είχε μπει κι αυτός στη θάλασσα.

Επίσης είπε ότι ξαφνικά το παιδί γλίστρησε από το σωσίβιο και έφτασε σε βάθος έξι μέτρων και  πως δεν μπορούσε να βουτήξει να το τραβήξει προς τα πάνω, γιατί έχει άσθμα.

Ομως, σύμφωνα με πληροφορίες του ekorinthos.gr όταν το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, οι πρώτοι άνθρωποι που έσπευσαν κοντά στην 6χρονη είδαν ότι φορούσε τα ρούχα της και το ένα από τα δύο παπούτσια της.

Το ερώτημα που ζητάει απάντηση και καθιστά την υπόθεση θρίλερ είναι αν ο πατέρας έβαλε το σωσίβιο στο κοριτσάκι, χωρίς να του βγάλει τα ρούχα και τα παπούτσια. Πρόκειται για μυστήριο το οποίο απαιτείται να διαλευκανθεί.

Στον Εισαγγελέα της Κορίνθου, καταθέτει ο πατέρας της 6χρονης. Τονίζεται ότι η κατηγορία που τον βαρύνει, είναι «θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου», σύμφωνα με το άρθρο 306 του σχετικού νόμου.

Σύμφωνα με το Star ο 42χρονος το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε διάσταση με τη σύζυγό του και χθες το μεσημέρι πήγε στο σπίτι της και πήρε τη κόρη του για να πάνε για μπάνιο.

Πήγαν σε μια ελεύθερη πλαζ στο Καλαμάκι Κορινθίας, που λόγω της επιδείνωσης του καιρού δεν είχε λουόμενους.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X