Κοινωνία

Το “αντάρτικο” του Λευτέρη Λαζάρου

Το “αντάρτικο” του Λευτέρη Λαζάρου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο πασίγνωστος σεφ Λευτέρης Λαζάρου σήκωσε μπαϊράκι και δεν πρόκειται να ανοίξει το εστιατόριό του που βρίσκεται στο Μικρολίμανο.

Με την ενέργειά του διαμαρτύρεται για τον τρόπο που η κυβέρνηση αποφάσισε να ανοίξει την εστίαση και υποστηρίζει ότι υπάρχουν κενά στο άνοιγμα της εστίασης που δεν του επιτρέπουν να ανοίξει αύριο το μαγαζί του.

Ο Λευτέρης Λαζάρου διαμαρτύρεται και ταυτοχρόνως επιτίθεται στους εμπνευστές των μέτρων λέγοντας ότι «όταν η Πολιτεία θεσπίζει νόμους πρέπει να εξετάζει και την πρακτική τους αξία.»

Τις θέσεις του και τις απόψεις του ο πασίγνωστος σεφ τις γνωστοποίησε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και την Ρίτσα Μπιζόγλη.

Στη συνέχεια γνωστοποίησε τους δύο λόγους για τους οποίους δεν θα ανοίξει το μαγαζί του.

Ο πρώτος που ανέφερε είναι η πολύ δύσκολη τροφοδοσία του εστιατορίου εν μέσω αργιών, καθώς και ότι μετά από 6,5 μήνες απραξίας θα ήταν εξαντλητικό το ωράριο των υπαλλήλων, προκειμένου να ετοιμάσουν το μαγαζί.

Ο δεύτερος λόγος είναι τα έργα ανάπλασης στο Μικρολίμανο, όπου βρίσκεται το κατάστημα του Λευτέρη Λαζάρου.

Μίλησε και για την απαγόρευση μουσικής στα εστιατόρια, καθώς και τις δηλώσεις των ειδικών περί αποφυγής των δυνατών συζητήσεων και δοερωτήθηκε: “έχετε ακούσει να φωνάζουν μέσα σε εστιατόρια”…

Αυστηρή κριτική έκανε στην κυβέρνηση όταν αναφέρθηκε στο ωράριο και επισήμανε ότι έτσι σπρώχνουμε τους νέους και πάλι στις πλατείες, “τσουβαλιάζοντας”, όπως είπε χαρακτηριστικά, τα εστιατόρια, τα καφέ και τα καφέ μπαρ.

Ο Λευτέρης Λαζάρου αναφέρθηκε και στην απαγόρευση κυκλοφορίας στις 11 παρά τέταρτο το βράδυ, θεωρώντας πως είναι αδύνατο ένας πελάτης εστιατορίου της παραλιακής να φτάσει στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να παραβιάσει τα χρονικά όρια.

“Καλύτερα να ανοίγαμε με τους όρους που κλείσαμε”, σημείωσε στο τέλος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X