Κοινωνία

Το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στα Πετράλωνα είναι ο “πιστολέρο” της πλατείας Βάθης

Το θύμα της μαφιόζικης εκτέλεσης στα Πετράλωνα είναι ο “πιστολέρο”  της πλατείας Βάθης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εξιχνιάστηκε η επίθεση που έγινε στην πλατεία Βάθης και είχαν τραυματιστεί δύο άτομα. Δράστης της επίθεσης με όπλο (και δύο τραυματίες) στην πλατεία Βάθη ήταν τελικά άνδρας που έπεσε νεκρός τα ξημερώματα της Κυριακής στην οδό Αλκμήνης στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας «εξιχνιάσθηκε η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο αλλοδαπών που διαπράχθηκε προχθές 2/9/2022 στην πλατεία Βάθης. Ταυτοποιήθηκε ο δράστης που πρόκειται για τον αλλοδαπό που δολοφονήθηκε πρωινές ώρες σήμερα στα Πετράλωνα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών στην ανωτέρω ανθρωποκτονίας συνεχίζονται».

Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή, ο δράστης επιτέθηκε με όπλο τραυματίζοντας δύο ανθρώπους. Οι πληροφορίες ήθελαν τους πυροβολισμούς να πέφτουν στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Μάρνης, στις 14:52.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που είχε δώσει στη δημοσιότητα το MEGA φαίνεται κόσμος να βρίσκεται πάνω από τον ένα τραυματία, ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμούς τόσο στο σώμα όσο και στο κεφάλι.

Μάλιστα, ένας άνδρας φαίνεται να προσπαθεί να σταματήσει την αιμορραγία του τραυματία με μία κόκκινη μπλούζα. Λίγη ώρα μετά το περιστατικό εντοπίστηκε και άλλο τραυματισμένο άτομο, στο ύψος του ΙΚΑ, στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X