Κοινωνία

Τραγωδία στα Χανιά: Πέθανε το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε παρασύρει ο πατέρας με το αγροτικό

Τραγωδία στα Χανιά: Πέθανε το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε παρασύρει ο πατέρας με το αγροτικό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τραγική ήταν η κατάληξη στο σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε προ ημερών στον Κίσαμο Χανίων καθώς το 2,5 ετών κοριτσάκι που είχε παρασυρθεί από το αγροτικό του πατέρα του δεν άντεξε και το απόγευμα του Σαββάτου άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

Η μικρούλα είχε μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ όπου νοσηλευόταν με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24 ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, πριν από μερικές ώρες οι γιατροί ανακοίνωσαν στην οικογένεια πως το παιδί τους είναι εγκεφαλικά νεκρό.

Το άτυχο κοριτάκι υποβλήθηκε στα τεστ που προβλέπουν τα ιατρικά πρωτόκολλα για την εξακρίβωση της λειτουργίας του εγκεφάλου, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά αφού το παιδί δεν παρουσίασε καμία αντίδραση.

«Έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει στη ΜΕΘ Παίδων» είπε ο διοικητής του νοσοκομείου ωστόσο το παιδί δεν τα κατάφερε και έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο 48χρονος πατέρας μπήκε στο αυτοκίνητο του και ενώ έκανε όπισθεν παρέσυρε τη 2,5 ετών κορούλα του, χωρίς να αντιληφθεί ότι  το παιδί βρισκόταν πίσω από το αγροτικό.

Μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είδε το κοριτσάκι να είναι στο έδαφος. Αμέσως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε το παιδί μεταφέροντας το στο νοσοκομείο Χανίων και στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, στο ΠΑΓΝΗ.

«Παιδί μου τι σου έκανα. Είσαι η ζωή μου όλη…» έλεγε ο πατέρας σε κατάσταση σοκ, με την εγκυμονούσα σύζυγό του να βρίσκεται στο πλευρό του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X