Κοινωνία

Τραγωδία στη Βουλιαγμένη: Σκότωσε οδηγό μηχανής και τον εγκατέλειψε

Τραγωδία στη Βουλιαγμένη: Σκότωσε οδηγό μηχανής και τον εγκατέλειψε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος ενός νεαρού μοτοσικλετιστή στη Βουλιαγμένη, με τις πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας να αναφέρουν ότι η μηχανή συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε το σημείο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ANT1, ο άνδρας ηλικίας 20 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στη διασταύρωση της Λεωφόρου Ποσειδώνος με την Οδό Θησέως στη Βουλιαγμένη, το βράδυ της Τετάρτης.

Η αστυνομία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, διερευνά τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες ο νεαρός άνδρας έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η μηχανή που οδηγούσε, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο, με τον οδηγό του να εγκαταλείπει το σημείο.

Οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα κάνουν λόγο για ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Οι Αρχές αναζητούν αυτόπτες μάρτυρες για το θανατηφόρο τροχαίο. Ακόμη, σύμφωνα με το ίδιο μέσο και σε ό,τι αφορά το πώς συνέβη το τροχαίο δυστύχημα, η μοτοσικλέτα ξέφυγε από την πορεία της και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα ο οδηγός να βρει τραγικό θάνατο.

Μιλώντας στον ANT1, ο δήμαρχος Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, έκανε λόγο για ένα συμβάν που «θλίβει και λυπεί το σύνολο της πόλης».

Οι πληροφορίες που έρχονται στη δημοσιότητα κάνουν λόγο για ένα μαύρο αυτοκίνητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Την Τετάρτη 21-7-2021 και περί ώρα 21:40’, στη Λ. Ποσειδώνος, στο ύψος της οδού Θησέως, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχή Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, σημειώθηκε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκησαν μία δίκυκλη μοτοσυκλέτα και ένα άγνωστο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μαύρου χρώματος πιθανόν μάρκας AUDI, το οποίο φέρει υλικές ζημιές στο οπίσθιο τμήμα του και ο οδηγός αυτού εγκατέλειψε το σημείο του δυστυχήματος. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το ανωτέρω όχημα και τον οδηγό αυτού, να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με το Α’ Τμήμα Τροχαίας Νοτιανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα 210-9608017 και 210-9608000».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X