Κοινωνία

Τραγωδία στην Ανδραβίδα: Το τρίτο παιδί βρήκε την οικογένεια νεκρή

Τραγωδία στην Ανδραβίδα: Το τρίτο παιδί βρήκε την οικογένεια νεκρή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την τετραμελή οικογένεια βρήκε νεκρή μέσα στο σπίτι τους στην Ανδραβίδα το τρίτο παιδί της, ένα αγοράκι περίπου 10 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το patrisnews. Το αγόρι είναι παιδί της γυναίκας από τον προηγούμενο γάμο της.

Τα δύο νεκρά παιδιά, επίσης αγόρια, ηλικίας ενός και δύο ετών, βρέθηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού με ενδείξεις ασφυξίας, χωρίς όμως αυτό να είναι ακριβές, καθώς ακόμη δεν έχουν εξεταστεί από τον ιατροδικαστή.

Στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν ο πατέρας και η μητέρα, με τον πατέρα να φέρει μαχαιριά στον αυχένα ενώ και οι δύο βρίσκονταν σε μία λίμνη αίματος. Εντός του σπιτιού βρέθηκε και ένας κάλυκας.

Σύμφωνα με μαρτυρία γυναίκας, το 10χρονο παιδάκι ήταν που βρήκε τα αδερφάκια του και τη μητέρα του αιμόφυρτους στο σπίτι. Σύμφωνα με την ίδια, το μικρό παιδί έπιασε το πρώτο αδερφάκι του που είδε μπροστά του και το έσερνε στον δρόμο και μέχρι την εκκλησία προκειμένου να ζητήσει βοήθεια, ώστε να σωθεί!

Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο με το ΕΚΑΒ όμως δυστυχώς ήταν πολύ αργά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας είχε καταγωγή από την Αλβανία ενώ η μητέρα από τη Ρουμανία.

Αν και αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι αρχές εξέταζα το ενδεχόμενο ο πατέρας είχε σκοτώσει τη γυναίκα και τα παιδιά τους και αυτοκτόνησε, οι νεότερες πληροφορίες από την Ανδραβίδα δεν αποκλείουν τα πράγματα να μην είναι έτσι. Να πρόκειται δηλαδή για δολοφονία, κάποιος να μπήκε στο σπίτι και να σκότωσε την 4μελή οικογένεια. Σύμφωνα με το ilialive.gr υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες για χτύπημα με τσεκούρι στον πατέρα και πνιγμό για τα παιδιά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X