Κοινωνία

Tραγωδία στις ελληνικές παραλίες: Τέσσερις θάνατοι την Τετάρτη

Tραγωδία στις ελληνικές παραλίες: Τέσσερις θάνατοι την Τετάρτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αναλυτικά για τους θανάτους: Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή ”ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ” ν. Σαλαμίνας, 80χρονος ημεδαπός.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή ”ΛΟΥΤΡΑ” Κυανής Ακτής Πρέβεζας, 87χρονος ημεδαπός.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Ιατροδικαστικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την θαλάσσια περιοχή ”ΛΙΒΡΟΧΙΟ” Αγίου Νικολάου του Δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής, 74χρονη αλλοδαπή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Διαβατών για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Φυλάκιο Όρμου Παναγιάς.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από παραλία του Βόλου Ν. Μαγνησίας, 79χρονος ημεδαπός.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X