Κοινωνία

Τραγωδία στο Βόλο: Σήμερα το τελευταίο αντίο στο 4 μηνών βρέφος

Τραγωδία στο Βόλο: Σήμερα το τελευταίο αντίο στο 4 μηνών βρέφος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τραγωδία στο Βόλο:Το τελευταίο αντίο λένε σήμερα, Τρίτη (7/11) οι συγγενείς στο 4 μηνών βρέφος, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο (4/11) όταν παρασύρθηκε από μηχανή μαζί με τον παππού του στον Βόλο.

Η κηδεία του μωρού θα γίνει στις 11:00 ενώ το βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που συνέβη το δυστύχημα προκαλεί σοκ.

Όπως χαρακτηριστικά φαίνεται σε αυτό η μοτοσικλέτα πέφτει με ταχύτητα πάνω στον άνδρα και το μωρό εκσφενδονίζεται στον αέρα και χτυπά με δύναμη πάνω στο κράσπεδο.

Βόλος: Τα πρώτα λόγια του πατέρα του νεκρού βρέφους

«Είμαι συντετριμμένος, εγώ και η οικογένειά μου», λέει και συγκλονίζει ο πατέρας του βρέφους που παρασύρθηκε από μηχανή στο Βόλο με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

«Δεν υπάρχουν λόγια» λέει στο MEGA ο άτυχος πατέρας που θρηνεί την απώλεια του παιδιού του οποίο σκοτώθηκε μόλις τέσσερις μήνες αφού το έφερε στη ζωή η σύζυγος του.

Όπως λέει ο πατέρας η οικογένεια έχει προσλάβει δικηγόρο ο οποίος και «έχει αναλάβει όλα τα διαδικαστικά» για το σοκαριστικό συμβάν, το οποίο σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

«Αυτός ο άνθρωπος μας κατέστρεψε», καταλήγει ο πατέρας.

Βόλος: Η στιγμή που η μοτοσυκλέτα παρασύρει το 4 μηνών βρέφος

Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό δυστύχημα με θύμα ένα βρέφος 4 μηνών στον Βόλο είδε σήμερα (6/11/2023) το φως της δημοσιότητας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X