Κοινωνία

Τροχαίο στην Κεφαλονιά: Ανείπωτη θλίψη στο τελευταίο “αντίο” στην 16χρονη Ελευθερία

Τροχαίο στην Κεφαλονιά: Ανείπωτη θλίψη στο τελευταίο “αντίο” στην 16χρονη Ελευθερία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τροχαίο στην Κεφαλονιά :Την αποχαιρέτησαν με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, φορώντας λευκά μπλουζάκια (όπως η ψυχή της) και μαύρα παντελόνια (εκφράζοντας τη θλίψη τους), ενώ η εκκλησία ήταν γεμάτη παιδιά.

Σήμερα Σάββατο (03/07) γράφτηκε μία από τις τελευταίες πράξεις της τραγωδίας, καθώς συμμαθητές, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν την 16χρονη Ελευθερία που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγε από τη ζωή.

Το άτυχο κορίτσι επέβαινε στη μηχανή που οδηγούσε ο φίλος της, ο 20χρονης Παναγιώτης, ο οποίος για αδιευκρίνιστο λόγο έχασε τον έλεγχό της πέφτοντας πάνω στον ηλικιωμένο Διονύση που περπατούσε.

Οι καρδιές «ράγισαν», ενώ η θλίψη ήταν ανείπωτη και ο πόνος βουβός στον Μητροπολιτικό Ναό του Αργοστολίου.

Εκεί όπου οι δικοί της άνθρωποι, οι χαροκαμένοι γονείς της, οι φίλοι της, οι συμμαθητές, αλλά και απλώς κόσμος, είπαν με τον δικό τους τρόπο το τελευταίο «αντίο» στο όμορφο κορίτσι, στο οποίο η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι τόσο νωρίς.

Σύμφωνα με το inkefalonia, οι περισσότεροι αποχαιρέτησαν τη 16χρονη με λευκά τριαντάφυλλα στα χέρια, φορώντας λευκά μπλουζάκια (όπως η ψυχή της Ελευθερίας) και μαύρα παντελόνια (εκφράζοντας τη θλίψη τους), ενώ η εκκλησία ήταν γεμάτη παιδιά.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το απόγευμα του Σαββάτου τελέστηκε και η κηδεία του 20χρονου Παναγιώτη, ενώ για την επόμενη εβδομάδα είναι προγραμματισμένη αυτή του 80χρονου Διονύση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα δυο νέα παιδιά επέβαιναν σε μοτοσικλέτα με κατεύθυνση από Αργοστόλι προς την Λειβαθώ, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες παρέσυραν τον άτυχο ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος ήταν πεζός, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι τρεις.

Ο 80χρονος βρήκε ακαριαίο θάνατο, ο 20χρονος οδηγός της μηχανής εξέπνευσε λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα, ενώ η 16χρονη, που ήταν συνεπιβάτης, άφησε την τελευταία της πνοή κατά τη μεταφορά της με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αργοστολίου, στην παθολογική κλινική του οποίου εργάζεται η μητέρα της…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X