Κοινωνία

Βασίλης Κωνσταντίνου: Η Μάρθα Καραγιάννη πήρε μαζί της το μυστικό του χωρισμού μας

Βασίλης Κωνσταντίνου: Η Μάρθα Καραγιάννη πήρε μαζί της το μυστικό του χωρισμού μας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε οι Βασίλης Κωνσταντίνου για τη Μάρθα Καραγιάννη και για τη σχέση τους που είχε διαρκέσει 12 χρόνια. Χώρισαν και κανείς δεν έμαθε το λόγο. «Είναι ένα μυστικό που το πήρε μαζί της η Μάρθα» είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και της Εθνικής.

Πολλά χρόνια μετά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που διατηρούσε μέχρι την τελευταία στιγμή στενές σχέσεις με την πρώην αγαπημένη του, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της για την εκλιπούσα και τους λόγους που ποτέ δεν παντρεύτηκαν.

«Περισσότερο στην αρχή δεν ήθελα εγώ, μετά δεν ήθελε η Μάρθα. Καταρχήν η Μάρθα αγάπησε κι ερωτεύτηκε το θέατρο, ερωτεύτηκε το σανίδι, ερωτεύτηκε τα φώτα του θεάτρου και τους συναδέλφους. Ήταν πολύ δεμένη με όλους τους συναδέλφους της, και με αυτούς έπαιξε και με αυτούς που δεν έπαιξε. Και με αυτούς που ήταν στη Φίνος Φιλμ και με αυτούς που δεν ήταν στη Φίνος Φιλμ. Είχε πάντα μια καλή κουβέντα να πει για όλους και για εκείνους με τους οποίους είχε παρεξηγηθεί που τους δικαιολογούσε».

«Εμάς δεν μας “σκότωσε” τίποτα» είπε αναφερόμενος στην λαϊκή σοφία ότι ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. «Άλλο ήταν το θέμα» πρόσθεσε και ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν υπήρξε άπιστος στη σχέση του με την ηθοποιό.

«Ήμουν άταχτος όταν δεν ήμουν με τη Μάρθα. Όταν είσαι με Μάρθα δεν μπορείς να είσαι με καμία άλλη. Ήταν και η Μάρθα μαζί μου.

Ήταν δύσκολο να ακολουθήσεις τους ηθοποιούς. Είχα τεράστια δυσκολία. Η Μάρθα ήταν με τους φίλους της και εγώ ήμουν μόνος μου. Άντε και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, άντε και ο Σωτήρης ο Μουστάκας, άντε και ο Κώστας Βουτσάς να μου έλεγαν δυο κουβέντες.

Έπρεπε να πας να την πάρεις από το θέατρο 12:00 η ώρα, να πάμε να φάμε όλοι μαζί και μετά εγώ να φεύγω στη 1:00 η ώρα και η Μάρθα να φεύγει στις 5:00.

Είναι ένα μυστικό που το πήρε μαζί της ο λόγος που χωρίσαμε» επέμεινε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος θα είναι παρών στο τελευταίο χαίρε στην αγαπημένη ηθοποιό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X