Κοινωνία

Βίαιη έξωση συνταξιούχου δημοσιογράφου που το σπίτι της βγήκε σε πλειστηριασμό

Βίαιη έξωση συνταξιούχου δημοσιογράφου που το σπίτι της βγήκε σε πλειστηριασμό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πρωτοφανείς ξετυλίχτηκαν στα Ιλίσια, όταν η Ιωάννα Κολοβού βρέθηκε δια της βίας έξω από το σπίτι της το οποίο βγήκε σε πλειστηριασμό. Η συνταξιούχος δημοσιογράφος έχασε το σπίτι της για χρέη 15.000 ευρώ σε πιστωτικές κάρτες και τονίζει πως ουδέποτε «έλαβα δάνειο». Σε βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που όπως καταγγέλλει η κυρία Κολοβού έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα στο σπίτι κάτοικοι ακούγονται να λένε «το άδικο θα το δούμε, δεν έχεις δικαίωμα να μου λες να πάω σπίτι μου» και «μπράβο σας να είστε υπερήφανοι».

Στο βίντεο ακούγεται η Ιωάννα Κολοβού να φωνάζει και να τη βγάζουν δια της βίας από το σπίτι. «Θέλω να πάρω το κινητό μου» είπε η συνταξιούχος δημοσιογράφος με τον άνδρα που στέκεται στην είσοδο να σηκώνει το χέρι του και να της απαντά «τίποτα δεν θα πάρεις».

«Λυπηρό γεγονός να βγάζουν στο σφυρί σπίτι οφειλετών για 15.000 ευρώ», δηλώνει η δικηγόρος της Ιωάννας Κολοβού. Μεταφορική εταιρεία έφτασε στο σπίτι για να απομακρυνθούν τα πράγματα της γυναίκας. «Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο» ανέφερε και τόνισε: «αυτό είναι το κράτος δικαίου!». Εμφανώς αγανακτισμένη η κυρία Κολοβού είπε πως «η τράπεζα είναι μαφία» ενώ σε ερώτηση για το πού θα μείνει απάντησε: «δεν ξέρω, δεν έχω σπίτι, στον δρόμο. Θα μένω σε σπίτια φίλων, κάθε δύο ημέρες θα φεύγω».

Ο πλειστηριασμός και η βίαιη έξωση της Ιωάννας Κολοβού είναι ένα πάρα πολύ ισχυρό μήνυμα προς κάθε πολίτη στην Ελλάδα ότι είναι απροστάτευτος απέναντι στα συμφέροντα και τους σχεδιασμούς της εξουσίας και των ισχυρών. Και ότι η εισβολή θα γίνεται με την πλήρη συνέργεια της ΕΛΑΣ, αφήνοντας πίσω της ρημαγμένες εικόνες.

Ιωάννα Κολοβού, πλειστηριασμόςΙωάννα Κολοβού, πλειστηριασμόςΙωάννα Κολοβού, πλειστηριασμόςΙωάννα Κολοβού, πλειστηριασμόςΙωάννα Κολοβού, πλειστηριασμόςΙωάννα Κολοβού, πλειστηριασμός

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X