Κοινωνία

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Ο ιερέας κάνει έκκληση να λάμψει η αλήθεια

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Ο ιερέας κάνει έκκληση να λάμψει η αλήθεια
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Για τις σχέσεις που είχε με τον 53χρονο, Ηλία Μίχο, μίλησε ο ιερέας του ναού, όπου εκκλησιαζόταν ο προφυλακισμένος για την υπόθεση του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Ειδικότερα: Οργισμένος από τα δημοσιεύματα και τις φήμες που τον ήθελαν να έχει εμπλοκή στην υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης της 12χρονης από τον Ηλία Μίχο, παρουσιάστηκε ο πατήρ Νικόλαος. Ο ιερέας του Ιερού Ναού Εσταυρωμένου, όπου ο 53χρονος κατηγορούμενος είχε προσπαθήσει να αναπτύξει σχέσεις χτίζοντας ένα προφίλ ανθρώπου υπεράνω πάσης υποψίας, ήταν λάβρος λέγοντας πως «βιαζόμαστε κι εμείς με όλα αυτά που λέγονται».

Μάλιστα, ζήτησε από τον Τύπο να αφήσουν ήσυχο τόσο τον ίδιο όσο και την οικογένειά του. Ο πατήρ Νικόλαος ενημέρωσε πως ήδη έχει κινηθεί νομικά για όσα ψευδώς αναφέρθηκαν για το άτομό του, ενώ εξήγησε και τις σχέσεις που είχε με τον Ηλία Μίχο.

Όπως εξήγησε δεν τον γνώριζε και είχε ελάχιστες συναντήσεις μαζί του, ενώ ανέφερε ότι σε περίπτωση που υπάρχει εμπλοκή άλλου ιερέα, όπως φημολογείται, ο ίδιος ανέφερε πως πρέπει να πάει «στο πυρ το εξώτερον» ενώ ζήτησε την άμεση καταδίκη του, όπως πρέπει να συμβεί με τον Ηλία Μίχο τον οποίο χαρακτήρισε ως εγκληματία. «Ο Θεός να φυλάει, είμαι πατέρας δύο παιδιών και έχω τρία εγγόνια», είπε χαρακτηριστικά όταν ρωτήθηκε για πιθανή εμπλοκή του στην υπόθεση.

Στην εκπομπή T-Live στον Alpha

Όπως αναφέρει ο ιερέας του Ιερού Ναού του Εσταυρωμένου στην περιοχή της Κολοκυνθούς, πατέρας Νικόλαος Κούβαρης, μιλώντας στην εκπομπή T-Live στον Alpha, «σε μας δεν ήταν επίτροπος. Ερχόταν τρεις φορές τον χρόνο, όπως δηλαδή όλοι οι προσκυνητές στα πανηγύρια και το Πάσχα. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις με τον κύριο».

Μάλιστα, αναφερόμενος στον Ηλία Μίχο και την αποκάλυψη της υπόθεσης του βιασμού και της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τα Σεπόλια, ο ιερέας σημειώνει ότι οι πρώτες σκέψεις που του πέρασαν από το μυαλό ήταν: «Πόσο καλά κρυβόταν ο απατεώνας, ο οποίος εργαλειοποίησε την Εκκλησία και τις σχέσεις του με τους ιερείς για να κάνει ένα προφίλ που δεν τον βοήθησε κιόλας. Αυτό το προφίλ ήθελε, ενός ευυπόληπτου ανθρώπου».

Ο πατέρας Νικόλαος Κούβαρης προσθέτει ότι ο Ηλίας Μίχος «δεν έκανε παρέα μόνο με ιερείς, έκανε παρέα και με γιατρούς και με πολιτικούς. Ευτυχώς που το προφίλ του δεν τον βοήθησε, τον αποκάλυψε και βγήκαν οι βρωμιές του στη φόρα».

Ο ιερέας κάνει έκκληση να λάμψει όλη η αλήθεια για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια και ζητά «να μπουν στη φυλακή όλοι όσοι είναι μπερδεμένοι. Αρκετά μας βρώμισαν και μας δηλητηρίασαν».

Μάλιστα, ζητά την παραδειγματική τιμωρία όλων όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση. «Οσοι είναι μπερδεμένοι και μπλεγμένοι να βγουν στη δημοσιότητα».

Πηγή: ΕΡΤ/ in.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X