Κοινωνία

Βόλος: Η πρώτη δήλωση του δικηγόρου που υπερασπιζόταν τον δολοφόνο της μητέρας του

Βόλος: Η πρώτη δήλωση του δικηγόρου που υπερασπιζόταν τον δολοφόνο της μητέρας του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εν αγνοία του, εδώ και χρόνια, ο γνωστός δικηγόρος του Βόλου υπερασπιζόταν τον άνθρωπο που τον Αύγουστο του 2009 έκοψε άγρια το νήμα της ζωής της μητέρας του.

Ο 39χροος άνδρας που πριν από μερικές εβδομάδες συνελήφθη για το φόνο της 75χρονης νονάς του, σήμερα (15.11.2021) αποδείχθηκε ότι είχε δολοφονήσει, πριν από 12 χρόνια, και μια 69χρονη γυναίκα: τη μητέρα του δικηγόρου του.

Του ανθρώπου που κλήθηκε να τον υπερασπιστεί στο δικαστήριο για τον φόνο της νονάς του. Του ίδιου ανθρώπου που τον είχε υπερασπιστεί πολλές φορές στο παρελθόν, όταν ξαναείχε μπλεξίματα με το νόμο.

Ο δικηγόρος, δεν γνώριζε την αλήθεια φυσικά. Υπερασπιζόταν τον δολοφόνο της μητέρας του. Σήμερα που έμαθε την αλήθεια, δεν κρύβει πως αισθάνεται μόνο ανακούφιση.

Ο δικηγόρος, ενημερώθηκε το πρωί από τους αστυνομικούς για την εξέλιξη των ερευνών και τη διασταύρωση του DNA του 39χρονου, με δείγμα DNA που είχε ληφθεί από τα νύχια της μητέρας του μετά τη δολοφονία.

Σε δηλώσεις του στο taxydromos.gr ο δικηγόρος είπε για τις σοκαριστικές αποκαλύψεις: «Ευχαριστώ τις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση της δολοφονίας της μητέρας μου τον Αύγουστο του 2009. Είμαι ανακουφισμένος με την εξέλιξη αυτή. Ουδέποτε έπαυσα όλα αυτά τα χρόνια μέχρι τώρα να ενδιαφέρομαι και να εισφέρω στοιχεία στις αστυνομικές αρχές για την εξιχνίαση αυτού του αποτρόπαιου εγκλήματος».

https://youtu.be/ndvXW7R__HY

Το χρονικό του εγκλήματος που συγκλόνισε το Βόλο

Η 69χρονη γυναίκα δολοφονήθηκε το απόγευμα της 12ης Αυγούστου του 2009. Είναι άγνωστο το κίνητρο του εγκλήματος εκείνου, αφού δεν είχε διαφανεί πως ο δολοφόνος είχε πάρει κάτι από το σπίτι του θύματος, όπως θα έκανε 12 χρόνια αργότερα, όταν σκότωσε την 75χρονη νονά του για 2.000 ευρώ.

Το θύμα τότε, είχε βρεθεί νεκρό, μέσα στο σπίτι, από την κόρη του, σε μια λίμνη αίματος. Ο δράστης μπαινόβγαινε στο σπίτι γιατί στο ίδιο τριώροφο οίκημα έμεναν οι παππούδες του. Η 69χρονη έμενε στον τρίτο όροφο και οι παππούδες του στο ισόγειο.

Η γυναίκα είναι 20 μαχαιριές στο κορμί της, ενώ η πόρτα του διαμερίσματος δεν βρέθηκε παραβιασμένη. Το ντύσιμο του θύματος και τα σερβίτσια με μπολ παγωτού στο τραπέζι έδειχναν ότι ο δολοφόνος ήταν οικείο πρόσωπο στην ίδια.

Επί 12 χρόνια παρέμενε άγνωστος…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X