Κοινωνία

Υπόθεση Φουρθιώτη: Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα για αναστολή της μείωσης των μέτρων ασφαλείας του

Υπόθεση Φουρθιώτη: Το ΣτΕ απέρριψε το αίτημα για αναστολή της μείωσης των μέτρων ασφαλείας του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Συμβούλιο της Επικρατείας απέρριψε το αίτημα του παρουσιαστή, Μένιου Φουρθιώτη για αναστολή της απόφασης με την οποία μειώθηκαν τα μέτρα προστασίας που του είχαν διατεθεί από την Πολιτεία.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ΕΡΤ, με απόφαση της Επιτροπής Αναστολών του Δ΄ Τμήματος του Ανώτατου Ακυρωτικού Δικαστηρίου (90/2021) απορρίφθηκε το αίτημα του παρουσιαστή καθώς όπως επισημαίνεται μετά τον περιορισμό των μέτρων ασφαλείας δεν έχει επικαλεστεί νέα περιστατικά τα οποία θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή του.

Στο πλαίσιο αυτό, οι σύμβουλοι Επικρατείας έκριναν ότι η βλάβη την οποία επικαλείται «δε δικαιολογεί τη χορήγηση της αιτούμενης αναστολής».

Σημειώνεται ότι χθες το βράδυ η προσαγωγή του Μένιου Φουρθιώτη από τις Αρχές μετατράπηκε σε σύλληψη. Τέσσερα άτομα αναμένεται να οδηγηθούν τελικά στον Εισαγγελέα, κατηγορούμενα για την περίεργη υπόθεση με πρωταγωνιστή τον παρουσιαστή.

Η έρευνα του Τμήματος Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής αφορά το ενδεχόμενο οι δύο σεσημασμένοι να εκτέλεσαν σκηνοθετημένες επιθέσεις έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη, μία με καλάσνικοφ και μία με εκρηκτικό μηχανισμό, λίγες ημέρες μετά την απόφαση της ηγεσίας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να αποσύρει την πολυάριθμη αστυνομική φύλαξη του Φουρθιώτη, για την οποία ακόμη δεν υπάρχει απάντηση για τον λόγο που του διατέθηκε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X