Επιλογές

Κωλοτούμπα Αδωνι-Είδε το φως το αληθινό στο προσφυγικό

Κωλοτούμπα Αδωνι-Είδε το φως το αληθινό στο προσφυγικό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τον θυμάστε τον Αδωνι Γεωργιάδη και τους μύδρους που εξαπέλυε κατά τη θητεία της προηγούμενης κυβέρνησης και προεκλογικά για τα αφύλαχτα σύνορα; Για την κυβέρνηση που διευκολύνει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες να έρθουν στην Ελλάδα, την οποία μάλιστα καθιστούσε υπεύθυνη;

Απολαύστε ένα πύρινο απόσπασμα του Αδώνιδος: 

 «Η τόσο εχθρική στάση πια των υπολοίπων ευρωπαϊκών κυβερνήσεων εναντίον της Ελλάδας για το μεταναστευτικό προκύπτει γιατί όλες οι κυβερνήσεις στην Ευρώπη θεωρούν υπεύθυνο τον Τσίπρα, δηλαδή την Ελλάδα. Δηλαδή, αντί να θεωρούν υπεύθυνη την Τουρκία, θεωρούν υπεύθυνη την Ελλάδα. Έχουν δίκιο που θεωρούν υπεύθυνη την Ελλάδα γιατί η Ελλάδα άνοιξε τα σύνορα της Ευρώπης, δεν τα άνοιξε η Τουρκία, απλώς η Τουρκία εκμεταλλεύτηκε την αλλαγή πολιτικής της Ελλάδας».

Και τώρα που έγινε η ΝΔ κυβέρνηση και ο ίδιος υπουργός έκανε μία εντυπωσιακή κωλοτούμπα και είδε το φως το αληθινό. Ο eretikos.gr θα πει πως καλώς έκανε την κωλοτούμπα, γιατί κάποτε οι πολιτικοί μας (όλων των κομμάτων και παρατάξεων) πρέπει να αναγνωρίζουν την πραγματικότητα για να παίρνουν τις σωστές αποφάσεις.

Απολαύστε τώρα το βίντεο με το νέο δόγμα Αδωνι μετά το θαύμα που τον βοήθησε να δει το φως το αληθινό.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X