Επιλογές

Κόντρες Παπανδρεϊκών-Γεννηματικών για το…ΠΑΣΟΚ

Κόντρες Παπανδρεϊκών-Γεννηματικών για το…ΠΑΣΟΚ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προς σύγκρουση Παπανδρεϊκών με Γεννηματικούς οδεύει το ΚΙΝΑΛ. Η αιτία ή αν θέλετε η αφορμή είναι η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ. Οι μεν Παπανδρεϊκοί, όπως αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα “Το Βήμα” ο Νίκος Παπανδρέου προτείνουν την επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ και την εκλογή του προέδρου του από τη Βάση.

Από την πλευρά της η Φώφη Γεννηματά και οι άνθρωποί της χωρίς να αρνούνται επίσημα, μεταθέτουν χρονικά την οποιαδήποτε εξέλιξη πάνω σε αυτό το ζήτημα. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος newpost.gr η αρχηγός του ΚΙΝΑΛ σκοπεύει κατά την παρέμβασή της την 3η Σεπτεμβρίου να στείλει μήνυμα πως το ΚΙΝΑΛ θα είναι ο κομματικός φορέας που θα εκφράζει τις δυνάμεις του χώρου.

Που σημαίνει ότι η επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί βασική πολιτική θέση της πλειοψηφίας του ΚΙΝΑΛ, η οποία μάλιστα προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ.

Δύο άλλα προβεβλημένα στελέχη που αντιδρούν στις αποφάσεις της Φώφης Γεννηματά και της πλειοψηφίας του ΚΙΝΑΛ και τάσσονται υπέρ της αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ. Είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης και ο Παύλος Γερουλάνος.

Ενα από τα βασικά τους επιχειρήματα είναι πως μετά την αποχώρηση του “Ποταμιού” και τη ΔΗΜΑΡ δεν απέμεινε στο ΚΙΝΑΛ παρά ο Γιώργος Καμίνης. Αντε και μερικά ακόμα στελέχη του Κεντροαριστερού χώρου.

Στην επιστολή του στην εφημερίδα “Το Βήμα”  ο Νίκος Παπανδρέου είναι αιχμηρός. Μάλιστα χαρακτηρίζει οπισθοδρόμηση από τις αξίες του ΠΑΣΟΚ να μην εκλέγεται ο αρχηγός από τη βάση.

Το άρθρο του Νίκου Παπανδρέου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X