Διεθνή

Κορονοϊός-Γερμανία: Η αστυνομία διέλυσε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων με 40 άτομα

Κορονοϊός-Γερμανία: Η αστυνομία διέλυσε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων με 40 άτομα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα παράνομο σεξ πάρτι διαλύθηκε από την αστυνομία στην Καρλσρούη. Περίπου 40 γυναίκες και άνδρες ελαφρώς ντυμένοι συνελήφθησαν σε ένα ξενοδοχείο από τους αστυνομικούς.

Οι θαμώνες, που είχαν ηλικίες από 25 έως 55 ετών, έπρεπε να ντυθούν γρήγορα και να εγκαταλείψουν το ξενοδοχείο το βράδυ του Σαββάτου.

Αλλά πριν από αυτό, έπρεπε να δώσουν τα στοιχεία τους στην αστυνομία. Ο καθένας και η καθεμιά εξ αυτών βρίσκεται τώρα υπό έρευνα για παραβιάσεις των νόμων για τη διάδοση του κορονοϊού.

«Επιπλέον, υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις, συμπεριλαμβανομένων των παραβάσεων του νόμου περί ναρκωτικών», ανέφερε η αστυνομία.

Οι συμμετέχοντες προέρχονταν από διάφορα μέρη της Βάδης-Βυρτεμβέργης, καθώς και από την Έσση, τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, τη Σαξονία και άλλα, γειτονικά κρατίδια.

Το ξενοδοχείο έχει μερικώς μετατραπεί σε swingers club εδώ και αρκετό καιρό. Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομίας, οι συμμετέχοντες έπρεπε να πληρώσουν σχεδόν 100 ευρώ. Στο ξενοδοχείο υπήρχαν δωμάτια που χρησιμοποιήθηκαν ως αποδυτήρια.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία του πάρτι ανταλλαγής συντρόφων. Ωστόσο, το σίγουρο ήταν ότι κανείς δεν φορούσε μάσκα.

«Σκάνδαλο DSK»: Ο Στρος Καν πρωταγωνιστεί σε ντοκιμαντέρ στο Netflix – «Ήρθε η ώρα να μιλήσω»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X