Παρασκήνιο

Κορονοϊός: Ο Μητσοτάκης παίρνει υπουργικά «κεφάλια» και αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη!

Κορονοϊός: Ο Μητσοτάκης παίρνει υπουργικά «κεφάλια» και αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό ετοιμάζεται να βάλει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος εμφανίζεται έτοιμος να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την τραγική διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από κυβερνητικές πηγές, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι δυσαρεστημένος από αρκετά μέλη του υπουργικού του συμβουλίου, «χρεώνοντάς» τους λάθος επιλογές που έχουν κοστίσει στο κυβερνών κόμμα.

Βλέποντας, ίσως, και τις τελευταίες δημοσκοπήσεις που αντανακλούν την «αιμορραγία» της ΝΔ, ο πρωθυπουργός είναι προ αποφάσεων!

Οργισμένοι οι λοιμωξιολόγοι! Η κυβέρνηση ανακοίνωσε μέτρο που δεν εισηγήθηκαν (video)

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, θεωρεί πως η επιτυχημένη διαχείριση του πρώτου κύματος της πανδημίας έχει πια «σβηστεί» από την συνείδηση των πολιτών, η πλειοψηφία των οποίων στέκεται πλέον στις λανθασμένες επιλογές από το καλοκαίρι του 2020 κι έπειτα.

«Παίρνει κεφάλια» ο Μητσοτάκης!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι οργισμένος τόσο με τις πολιτικές αποφάσεις των υπουργών του, όσο και με την δημόσια εικόνα τους, αφού συνεργάτες του λένε με νόημα πως η κυβέρνησή του μοιάζει πλέον αποκομμένη από την κοινωνία κι αυτό συνιστά ένα ανεπανόρθωτο πλήγμα.

Είναι δε, τόσο μεγάλη η δυσφορία του, που σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να προχωρήσει άμεσα σε νέο διάγγελμα στον ελληνικό λαό, μέσα από το οποίο θα απολογηθεί τόσο για την κυβέρνησή του, όσο και για την δική του στάση προσωπικά, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει ευθέως συγγνώμη από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και να προχωρήσει σε άμεσο ανασχηματισμό αφού είναι αποφασισμένος να «καρατομήσει» υπουργούς που δεν έχουν επιτελέσει το έργο που περίμενε!

Πολύ… λογικά όλα αυτά για να είναι αληθινά; Καλό μήνα, καλή Πρωταπριλιά και του χρόνου ελεύθεροι και όλοι υγιείς…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X