Γυναίκα

Κραγιόν: Ποια χρώματα θα κάνουν τα δόντια σου να δείχνουν πιο λευκά

Κραγιόν: Ποια χρώματα θα κάνουν τα δόντια σου να δείχνουν πιο λευκά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα κραγιόν μπορεί να καταστρέψει το χαμόγελο σου ή μπορεί να το κάνει να δείχνει ότι είναι το ομορφότερο σε όλη την πλάση, για αυτό θέλει μεγάλη προσοχή καθώς οι αποχρώσεις που επιλέγεις παίζουν σημαντικό ρόλο.

Είσαι από τις γυναίκες που φροντίζουν το χαμόγελο τους, χρησιμοποιούν λευκαντικές οδοντόκρεμες και προσπαθείς να έχεις ένα λευκό χαμόγελο αλλά βλέπεις πως με κάποια κραγιόν υπάρχει ένας χρωματισμός που δε σου αρέσει; Υπάρχει λόγος και δεν ευθύνονται απαραίτητα τα δόντια σου.

Πολλές φορές κάποιες αποχρώσεις που επιλέγουμε όπως οι neon αποχρώσεις ή κάποιες ματ υφές, δε μας επιτρέπουν να φανερωθεί η λευκότητα των δοντιών μας.

Αν θέλεις να φαίνονται πιο λευκά τα δόντια σου τότε πρέπει να επιλέξεις χρώματα τα οποία έχουν σαν τονική βάση το μπλε διότι έρχεται σε αντίθεση με χρώματα τα οποία θεωρούνται ζεστά όπως το κίτρινο. Το μπλε συγκατελέγεται στα ψυχρά χρώματα.

Επίσης τα κραγιόν που έχουν μια πιο liquid όψη και γυαλίζουν μπορούν να αναδείξουν καλύτερα το λευκό σου χαμόγελο. Προτίμησε κόκκινα και αποχρώσεις του ροζ που έχουν σαν τονική βάση το μπλε και απέφυγε χρώματα όπως αυτά που έχουν σαν βάση το πορτοκαλί ή το κίτρινο!

Δείτε ακόμη: Paris Haute Couture Fashion Week: Ο οίκος Dior παρουσιάζει τις δημιουργίες του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X