Ελλάδα

Κρυφά παζάρια Γεννηματά με Μητσοτάκη για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Κρυφά παζάρια Γεννηματά με Μητσοτάκη για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι γκάφα ή μήπως προσπάθεια να πάρει αποστάσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Διαβάστε και αποφασίστε. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Φώφη Γεννηματά, ότι δηλαδή προσπαθεί να παζαρέψει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από την προοδευτική δημοκρατική παράταξη, που σημαίνει κάποιον ή κάποια που θα επιδείξει η Φώφη Γεννηματά.

Τα αποκαλυπτήρια τα έκανε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας εφ’ όλης της ύλης στην 6η Ετήσια Οικονομική Διάσκεψη της Ελληνικής Ενωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) στις αρχές της εβδομάδας. Ερωτηθείσα σχετικά με την εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας  η κυρία Γεννηματά υποστήριξε ότι «θέλουμε συνεννόηση, αλλά ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει ακόμα ανταποκριθεί», προκαλώντας ταυτόχρονα έκπληξη και αιφνιδιασμό στο ακροατήριο. Η ίδια, μάλιστα, προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα εξήγησε ότι «δημόσια έχουμε πει ότι πρέπει να προέρχεται (σ.σ. ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας) από την προοδευτική δημοκρατική παράταξη. Αν θέλεις να πετύχεις συνεννόηση όταν έχεις κυβέρνηση της ΝΔ, ο Πρόεδρος να προέρχεται από την άλλη πλευρά», είπε και πρόσθεσε πως «δεν έχει δεσμευτεί και ανταποκριθεί ακόμα ο κ. Μητσοτάκης. Το έχω κουβεντιάσει, απάντηση δεν έχω πάρει»!

Και πως να πάρει όταν καραδοκεί ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος είναι αποφασισμένος να αντιδράσει δυναμικά. Ενδεχομένως να προσπαθήσει ακόμα και να τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια του Κυριάκου Μητσοτάκη. Κι΄ αυτό παρότι εκτιμάται ότι δεν πρόκειται να πετύχει το στόχο του και να γκρεμίσει την κυβέρνηση…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X