Γυναίκα

Κρυώνεις αλλά πρέπει να φορέσεις πουκάμισο; Δες τι πρέπει να κάνεις!

Κρυώνεις αλλά πρέπει να φορέσεις πουκάμισο; Δες τι πρέπει να κάνεις!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα πουκάμισο χρειάζεται και ειδικά αν είσαι από τις γυναίκες οι οποίες δουλεύουν σε κάποια συγκεκριμένη θέση, επιβάλλεται! Αλλά εσύ σκέφτεσαι πως έχει πολύ κρύο και δεν ξέρεις πως να προστατευτείς από αυτό; No worries!

Το κρύο έχει ξεκινήσει για τα καλά και εσύ πρέπει να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς για να προστατέψεις το σώμα σου αλλά παράλληλα να φαίνεσαι στιλάτη χωρίς να κάνεις υπερβολές.

Αν επιβάλλεται να φορέσεις πουκάμισο για να πας στη δουλειά σου τότε η απόλυτη λύση είναι να φορέσεις ένα ζιβάγκο μέσα από αυτό! Θα κρατήσεις τον λαιμό σου ζεστό αλλά και το στέρνο σου και δε θα σε ενοχλήσει κανείς! Μάλιστα, μπορείς να κάνεις και ωραίες χρωματικές αντιθέσεις και να φορέσεις ωραία αξεσουάρ στον λαιμό όπως κάποιες αλυσίδες και να ολοκληρώσεις το look!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

How many of you are into utility dressing? If not, it’s time you introduce at least one utility clothing in your wardrobe, be it cargo pants, a crisp boiler suit, basically a clothing with too many pockets. . . . #fashion #fashionweek #fashionblog #fashionblogger #fashionista #fashioninfluencer #stylingtips #boilersuit #khaki #basicstyle #utilitydress #boots #streetstyle #streetmodel #streetwear #paris #makeup #grunge #vegan #followforfollowback #likeforlikes #photooftheday #ootd #influencer #instagood #bloggerstyle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη cookie (@s_tyleinspiration) στις

Δείτε ακόμη: Μόνικα Μπελούτσι: Η κόρη της μεγάλωσε και πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια των Dolce & Gabbana

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X