Media

Λιάγκας: Η δημόσια «συγνώμη» του

Λιάγκας: Η δημόσια «συγνώμη» του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Γιώργος Λιάγκας κατάφερε φέτος να επιστρέψει στα τηλεοπτικά και να κάνει τον κόσμο να έχει αρκετά εχθρική στάση απέναντι του, καθώς είχε κάνει άκομψα σχόλια για την υπόθεση με τον φοιτητή του ΑΠΘ και έτσι είδε τα νούμερα τηλεθέασης να πέφτουν στον γκρεμό, αλλά δεν ήταν το μόνο θέμα που ξέφυγε.

Η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» έφτασε στο τέλος της και ο παρουσιαστής θέλησε να πει μια δημόσια συγνώμη για το θέμα που άφησε να ξεφύγει και αφορούσε στη Σοφία Γιαννικοπούλου, την πρώην σύζυγο του εφοπλιστή Γιάννη Κούστα.

«Επιτρέψτε μου να πω εδώ, επειδή δεν θέλω να αφήνω ανοιχτά μέτωπα και πληγές κλπ, επειδή δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής εδώ τον χειμώνα, είχαμε προφανώς άθελά μας και χωρίς καμία πρόθεση, με ένα θέμα που δεν το είχα επιλέξει έτσι κι αλλιώς εγώ, ήταν άλλη λογική τότε και τώρα είναι άλλη λογική, την κυρία Σοφία Γιαννικοπούλου, η οποία είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος εξ όσων γνωρίζω και μια καλή μάνα. Είχε ειπωθεί ένα θέμα, είχε ξεφύγει και τα λοιπά, με αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί η κ. Γιαννικοπούλου και με το δίκιο της. Είχε δίκιο. Εγώ ξαναλέω ότι το παρατραβήξαμε τότε, ως μη οφείλαμε και της ζητώ συγγνώμη στο κλείσιμο της εκπομπής για να μην αφήνω κλειστές πληγές», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/rB6X5GzzxDs

Δείτε ακόμη: Αμαλία Κωστοπούλου: Όλη η αλήθεια για το τροχαίο! Σοκαρισμένη η Μπαλατσινού

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X