Media

MasterChef: Γιατί έχει «ξεχαστεί» η μαγειρική

MasterChef: Γιατί έχει «ξεχαστεί» η μαγειρική
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το MasterChef είναι ένα reality μαγειρικής το οποίο μας κρατά συντροφιά αρκετά χρόνια, τώρα, αλλά φέτος έχει γίνει η ανατροπή και βλέπουμε περισσότερο πως λειτουργούν οι ανθρώπινες σχέσεις στις κουζίνες, και όχι πως η μαγειρική μπορεί να γίνει κομμάτι της ζωής μας και να μάθουμε ενδιαφέροντα πράγματα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Μαριάννα δυσκολεύτηκε με τα υλικά και θα είναι η πρώτη παίκτρια προς αποχώρηση. Τι της έφταιξε; Ας την ακούσουμε. #MasterChefGR @starchanneltv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις

Πολλοί έχουν αναρωτηθεί, γιατί το φετινό MasterChef έχει αφήσει τη μαγειρική στην άκρη και βλέπουμε περισσότερο το reality στοιχείο, και η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Το Πρωινό» θέλησε να αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό.

«Δεν έτυχε που το φετινό MasterChef έχει λίγα λεπτά μαγειρικής και περισσότερα ώρα reality. Υπάρχει μία γραμμή γιατί μετρούν τα νούμερα τηλεθέασης. Αποφάσισαν να το αλλάξουν κάπως γιατί αυτό που γνώριζαν είναι ότι απέναντί τους θα υπήρχε το Big Brother. Όταν έμαθαν ότι στον ΣΚΑΪ θα βγει στον αέρα το Big Brother που έχει πολύ reality μέσα και θα είναι απέναντι, σκέφτηκαν να μην ρισκάρουν και να καλύψουν κι εκείνο το κενό», είπε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

https://youtu.be/lReTYFI27Sg

Δείτε ακόμη: Μάρθα Καραγιάννη: Πώς είναι η υγεία της μετά το χειρουργείο; video

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X