Media

«Άγριες μέλισσες»: όσα αποκάλυψε η δημιουργός τους για τα επόμενα επεισόδια (vid)

«Άγριες μέλισσες»: όσα αποκάλυψε η δημιουργός τους για τα επόμενα επεισόδια (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τις εξελίξες για τους ήρωες της σειράς «Άγριες μέλισσες» στα επόμενα επεισόδια αλλά και τι είναι «γραφτό» να γίνει για τον καθέναν αποκάλυψε στην πρώτη τηλεοπτική συνεντευξη της, στην εκπομπή «Πρωινό» (Ant1) και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη, η δημιουργός της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη.

H δημιουργός της σειράς αλλά και συγγραφέας, είπε χαρακτηριστικά: «Η Δρόσω θα παιδευτεί κι άλλο, παιδεύεται πάρα πολύ, παρ’ όλα αυτά κι αυτή θα εξιλεωθεί με κάποιο τρόπο. Μέχρι τον Ιούνιο τα μόνα γεννητούρια που θα έχουμε στο Διαφάνι θα είναι της Δρόσως. Γάμος και βάφτιση δεν θα γίνουν. Όταν γράφτηκαν οι σκηνές που το νέο της εγκυμοσύνης της Δρόσως φτάνει σε πολύ συγκεκριμένους ανθρώπους, ήταν πολύ μεγάλο παίδεμα. Όταν το μαθαίνουν η Ασημίνα και η Ελένη. Η Ασημίνα θα μεγαλώσει το παιδί της Δρόσως. Η Ασημίνα ξέρει ότι μεγαλώνει το παιδί της αδερφής της, αλλά για να φτάσουμε ως εκεί δεν είναι μια απόφαση εύκολη».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=13&v=OLHr_IQv7wQ&feature=emb_logo

Στο μεταξύ ο Κυπραίος, αφού παρατά τη Λενιώ στην εκκλησία τη μέρα του γάμου τους, βρίσκει γαλήνη και καταφύγιο σε ένα μοναστήρι. Ο ίδιος σχεδιάζει πολύ προσεκτικά την επιστροφή του στο Διαφάνι αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσει τόσο τη Λενιώ όσο και τον Νέστορα. Ο ίδιος, φανερά αλλαγμένος, επιστρέφει και δίνει εξηγήσεις στον Νέστορα για την εξαφάνισή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X