Media

Αλέξης Γεωργούλης: Ατύχημα για τον ηθοποιό

Αλέξης Γεωργούλης: Ατύχημα για τον ηθοποιό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ανησύχησε τους followers του, ο Αλέξης Γεωργούλης, με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και χωρίς να γράψει τι ακριβώς συνέβη, έδειξε το πόδι του και τις πατερίτσες του.

Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής. φαίνεται, πως είχε σοβαρό ατύχημα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μπει στο νοσοκομείο και να χειρουργηθεί στο πόδι καθώς τον βλέπουμε να έχει γύψο.

«Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!», έγραψε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Δείτε την ανάρτηση του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ευχαριστώ τον #Όλυμπος για τις εμπειρίες που μου χαρίζει γιατί #οτιδεσεσκοτωνεισεκανειπιοδυνατο και τη #λαρισα που πάντα με περιμένει με μία ανοιχτή αγκαλιά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Όμιλο #Animus, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Αχιλλέα Νταβέλη, τον εξαίρετο γιατρό που με χειρούργησε Αντώνη Τσαγκάλη και τους συνεργάτες του, καθως και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του Κυανού Σταυρού για τον επαγγελματικό, ουσιαστικό και ανθρώπινο τρόπο αντιμετώπισης των ασθενών!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Georgoulis (@alexis_georgoulis_) στις

Δείτε ακόμη: Συνεχίζει τις sexy εμφανίσεις η Ελένη Μενεγάκη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X